Glidecam a anuntat ca lanseaza un nou sistem de sustinere a camerei, de tip all-in-one: Glidecam Ultra-Shot. Acesta ofera o serie de accesorii ce asigura solutiile de care videografii au nevoie pentru productii independente, documentare si filmari de tip run-n-gun.

Creat de catre Lee Snijders si produs de catre Glidecam Industries, Glidecam Ultra-Shot este un sistem de accesorii hibrid durabil si multi-functional dedicat camerelor de filmat, permitandu-le cameramanilor sa schimbe modulele intre monopod, sustinere pe umar si filmare de la sol.

Gandit pentru camere cu o greutate de pana in 9kg, capul pivotant de monopod al Glidecam Ultra-Shot vine atasat cu suruburi standard pentru industrie, cu filet de 3/8 inci. Placa pentru camera include doua filete de 1/4 inci pentru a asigura o compatibilitate ridicata cu majoritatea camcorderelor si a DSLR-urilor.

Partea de jos a Glidecam Ultra-Shot este protejata de o talpica din cauciuc in forma convexa, oferind monopodului mai multa stabilitate decat au majoritatea monopodurilor de categorie grea de pe piata.

Dispozitivul vine echipat cu un suport de umar din spuma, este construit din aluminiu si cantareste 2,7kg.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +