AJA Video Systems a introdus AJA KUMO 6464, un nou router compact 3G-SDI cu 64 de intrari 3G-SDI si 64 de iesiri 3G-SDI pentru a transmite un semnal de inalta calitate la pret redus.

Noul echipament minimizeaza interferentele de semnal si se potriveste perfect intr-o gama larga de medii de productie, de la OB van-uri la studiouri de editare.

AJA KUMO 6464 este deosbit de compact si ofera posibilitatea de a face route de semnal video cu embedd audio pe iesiri BNC cu auto reclocking pentru frecvente SDI.

Echipamentul extinde familia AJA de routere KUMO, care pana acum include KUMO 3232, KUMO 1616, KUMO 1604 precum si panoul de control KUMO CP. Aceste routere compacte 3G-SDI asigura un control puternic al semnalului si suport pentru specificatiile segmentului de broadcast prin intermediul 3G-SDI.

Fiecare produs KUMO este dezvoltat sa depaseasca standardele SMPTE si sa ofere setari unice fara configurare prin intermediul BonJour precum si operatiuni simple de la distanta prin conectivitate LAN folosind un server de web cu embedd.

Dispozitivele KUMO pot fi configurate pentru routing dual sau quad, permitand ca mai multe intrari si iesiri sa fie grupate pentru fluxuri de lucru Dual-Link, 4K si UltraHD.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles