Teradek prezinta zilele acestea la Amsterdam Sphere SDI, un encoder 4K HD-SDI, cu patru canale, pentru live streaming si monitorizare a continutului 360º.

Sphere SDI este dezvoltat pe aceeasi platforma ca si encoderul Sphere HDMI, care a fost prima oara prezentat la NAB 2016. In principiu, Teradek Sphere functioneaza ca o solutie de monitorizare wireless pentru configuratii de camera 360º, ceea ce le permite utilizatorilor sa vada filmarea live pe iPad din alte zone decat locul in care se filmeaza.

Din moment ce Sphere foloseste puterea de procesare a iPad-ului pentru a aduna live la un loc feed-urile a mai multe camere, echipele de productie pot fi mult mai mobile decat daca ar avea sisteme bazate pe PC-uri.

Ca si Sphere HDMI, varianta SDI este capabila sa faca streaming pe orice platforma online video 360º compatibila, precum YouTube sau Wowza.

Pentru aranjamente formate din 5 pana la 8 camere, un al doilea dispozitiv Sphere poate fi atasat prin intermediul unui cablu Ethernet pentru extinderea conectivitatii.

Inclus alaturi de software-ul unic iOS al Sphere este si capacitatea de re-streaming ce permite ca mai multi utilizatori de iPhone sa interactioneze cu materialul 360º in timp real, oferind o experienta unica pentru clientii care vor sa vada cum va arata produsul final.

Teradek va incepe livrarile de Sphere SDI in octombrie 2016.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles