Vocas propune printre noutatile acestei toamne o formula unica de follow focus. Ceea ce face ca Vocas MFC-3 sa fie total diferit fata de ceea ce se gaseste in prezent pe piata este faptul ca nu are niciun transmitator intre buton si mecanismul de actionare. Vor fi disponibile doua noi modele ce vor beneficia de acest design: MFC-3 si MFC-3F.

In cazul lui Vocas MFC-3, butonul de focalizare si mecanismul de actionare sunt formate dintr-o singura parte, spre deosebire de sistemele traditionale follow focus nu se face transmisiunea intre ele, folosindu-se in schimb un drive direct. Asta inseamna ca se elimina structurile interne si, prin urmare, nu exista diferente in miscarile de intrare si de iesire.

Un alt beneficiu este ca MFC-3 are un raport de transmisiune de 1:1, ceea ce este ideal pentru obiective foto si pentru camere de mici dimensiuni cu obiective integrate cu o rotatie scurta de focalizare. Vocas sustine ca eliminarea pieselor intermediare lungeste considerabil durata de viata a dispozitivului de follow focus. Forma unica a dintilor sistemului de actionare este cea care face totul posibil.

Dupa cum ziceam mai sus, vor fi disponibile pe piata doua versiuni: cea standard, MFC-3, si MFC-3F. Aceasta din urma are o trasatura aditionala, beneficiind de abilitatea de a ajusta nivelul frictiunii. Rotind partea rosie integrata in manerul pentru focalizare, utilizatorul poate seta cu exactitate frictiunea in functie de preferinte.

Vocas MFC-3 este inclinat usor in jos pentru un confort sporit si poate fi rotit orizontal, la un anumit unghi, pentru a face utilizarea si mai ergonomica.

Noile sisteme follow focus Vocas MFC-3 si MFC-3F vor incepe sa fie livrate in curand, inainte de IBC 2017, urmand a putea fi vazute si testate la expozitia de la RAI Amsterdam, in septembrie.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles