In cadrul evenimentului de la Amsterdam, Sony nu s-a limitat la a lansa o noua camera CineAlta VENICE 6K full frame si doua camere de broadcast de mici dimensiuni (HXR-NX80 si PXW-Z90), ci a plusat cu o camera dedicata segmentului de broadcast cu nu mai putin de 3 senzori 8K: Sony UHC-8300.

Aceasta noua camera a fost dezvoltata pentru a acoperi toate nevoile unei productii premium, inclusiv emisiuni live pentru broadcast, divertisment si documentare.

Formatul pentru captura 8K (7680 x 4320) 120p al Sony UHC-8300 asigura filmari bine echilibrate, cu o adancime a campului impresionanta si gama dinamica larga (WDR), fiind astfel o camera ideala pentru continut HDR atat in S-Log3 cat si in HLG (Hybrid Log Gamma) suportand ITU-R BT.2020 ca spatiu de culoare.

Capabilitatile 8K ofera, evident, un suport deosebit pentru productiile la calitate 4K. Sistemul de camera UHC-8300 poate genera semnale de iesire 8K, 4K si HD simultan, aplicand spatii de culoare si OETF diferite pentru fiecare semnal in parte. De asemenea, poate genera simultan semnale de iesire 8K HDR, 4K HDR si HD SDR.

Functia de crop in timp real a unei imagini 4K dintr-una 8K ofera flexibilitate crescuta in cazul filmarilor live.

Accesoriile dedicate seriei de camere Sony HDC, precum viewfindere si panouri de control de la distanta, sunt compatibile cu UHC-8300.v

Montura originala pentru obiective este de 1.25 inci, insa camera poate accepta si obiective 4K pe montura B4 atunci cand este folosit un adaptor. Televiziunile isi pot alege obiectivele pentru a se asigura ca filmarea surprinde actiunea complet, in special in cazul evenimentelor live sportive care necesita obiective zoom de mare putere.

Semnalul 8K este transmis prin intermediul SDI, dar Sony UHC-8300 suporta si conectivitate IP, fiind usor de integrat intr-un asemenea workflow, des intalnit in cadrul sistemelor actuale pentru productii live.

Comenzile pentru sistemul de camera Sony UHC-8300 vor incepe din octombrie 2017. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles