La Amsterdam Sony a lansat o serie intreaga de noi produse profesionale, printre acestea numarandu-se cateva camere de productie live, extinzand astfel familia Sony HDC, apreciata la nivel mondial de catre broadcasteri si companiile de media. Noua generatie de camere de studio (HDC-P50, HDC-3500) beneficiaza de primul sistem global shutter cu 3 senzori CMOS 4K de 2/3 inci, precum si de un nou bloc optic HD HDR (HDC-3100/HDC-3170).

Noile modele ofera o flexibilitate deosebita si un plus de durabilitate, pe langa o calitate a imaginii premium 4K/HD HDR fara compromisuri, ceea ce este de asteptat de la solutiile profesionale Sony. Noua familie de sisteme de camera este formata din HDC-P50 (camera de tip POV – Point of View), HDC-3500 (camera portabila) si HDC-3100 alaturi de HDC-3170 (camere pe fibra si triax).

In plus, compania nipona a lansat o noua unitate de control a camerelor cu triax (CCU): Sony HDCU-3170, ce mosteneste toate capabilitatile lui dispozitivului HDCU-3100, lansat la inceputul lui 2018.

Sony HDC-P50 este o configuratie de camera usoara si compacta, de tip POV, ce aduce toate beneficiile unui sistem unic global shutter cu 3 senzori CMOS 4K de 2/3 inci, oferind astfel o gama dinamica mai larga. Folosind o tehnologie de aliniere cu precizie ultra-avansata, include 3 senzori pe prisma, ceea ce ajuta la obtinerea unui spatiu de culoare extins in standardul de broadcast ITU-R BT.2020. Prin urmare, HDC-P50 asigura imagini de inalta calitate pentru orice productie live 4K HDR.

Sony HDC-3500 este un sistem de camera portabil ce extinde capabilitatile actualei serii HDC-2000 datorita noii formule de senzori mai sus mentionati. Modelul ofera o modulatie inalta a adancimii de camp pentru productiile HD si 4K, precum si o gama dinamica mai larga. Camera sustine captarea de continut HD, HDR si 4K, oferind in acelasi timp capabilitati IP.

In ceea ce priveste modelele Sony HDC-3100 pe fibra si Sony HDC-3170 triax, acestea ofera aceeasi tehnologie de senzor avansata, fiind ideale pentru productiile care lucreaza in primul rand cu continut HD, apeland ocazional la 4K. Ambele sisteme de camera sunt capabile de HDR si SMPTE ST2110. HDC-3170 sustine a treia generatie de tehnologie digitala Triax si este capabil de conectare pe distante de pana la 1800 metri.

Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi.

No more articles