AJA 12GM este un convertor portabil compact SDI ce permite trecerea de la 12G-SDI la Quad 3G-SDI si de la Quad 3G-SDI la 12G-SDI. Noul dispozitiv de tip muxer/ demuxer suporta workflow-uri 4K, UltraHD, 2K, HD si SD, precum si conversii de la semnale multi-link SDI la semnale single link SDI si viceversa la un bit rate de 12G, 6G, 3G si 1.5G.

Mini-convertoarele sunt indeajuns de mici pentru a se potrivi in spatele unui monitor, in spatele unui rack sau direct pe o configuratie de camera. Un conector cu blocare asigura faptul ca alimentarea nu poate fi oprita prin tragerea accidentala a firului iar un cablu de alimentare optional P-TAP ii permite alimentare de la baterie in locatii izolate.

In plus, AJA 12GM dispune de intrari si iesiri SMPTE 2082 configurabile la standardul SMPTE 425. Mai mult, dispozitivul converteste SMPTE 425M A de la/catre SMPTE 425M B. Iar daca SMPTE 292M este pe intrare, atunci toate iesirile sunt 1.5G SMPTE 292M.

Pentru flexibilitate si portabilitate maxime, incarcatorul universal de tip DWP-U-R1 este inclus.

Producatorul a inceput livrarile pentru AJA 12GM si, pe langa seria impresionanta de specificatii tehnice de top, dispozitivul beneficiaza si de o garantie deloc de neglijat de 5 ani.

Esti interesat de echipamentele AJA Video System? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles