AJA HELO este cel mai nou echipament de sine statator pentru inregistrare si streaming H.264 al AJA Video Systems. Noul dispozitiv ofera intrari si iesiri atat SDI cat si HDMI, precum si capacitatea de a face stream simultan catre CDN-ul (Content Delivery Network) ales.

Mai mult, poate encoda si inregistra fisiere H.264 pe carduri SD sau sa le stocheze pe USB ori in retea.

AJA HELOForma robusta, de mici dimensiuni, a lui AJA HELO este esentiala in cazul unui program incarcat. Locatiile pentru evenimente live, transmisiuni pe internet, productie si post productie variaza si este necesar un dispozitiv care sa reactioneze bine in toate situatiile.

Noul dispozitiv este facut sa fie portabil si sa se potriveasca oriunde este nevoie, pastrand conectivitatea la capacitate maxima.

AJA HELO encodeaza in H.264/MPEG-4 asigurand eficienta pe intreaga latime de banda cu fisiere avand compatibititate extinsa.

Semnalul audio stereo pe doua canale poate fi encodat pana la 24biti 48kHz la viteze variind de la 32kbps la 256kps in MPEG-4-LC, permitand utilizatorului sa ia cea mai buna decizie pentru proiectul in derulare.

Procesul de streaming poate fi complex, insa AJA HELO il simplifica. O conexiune USB si UI puternic ce functioneaza pe bazat pe internet permit setarea si configurarea conexiunii CDN chiar si inainte ca echipa sa ajunga la locul de desfasurare al evenimentului.

Odata aflata acolo, trebuie doar apasat butonul de Stream iar continutul este transmin prin intermediul conexiunii Ethernet, care permite suport pentru RTSP si RTMP.

HELO pune la dispozitie un buton dedicat pentru pornirea inregistrarii chiar in fata interfetei mobile, de mici dimensiuni, a dispozitivului, asigurand astfel inregistrare imediata. Utilizatorul trebuie doar sa insereze un drive USB formatat FAT 32, un card SD sau sa conecteze unitatea de stocare in retea iar inregistrarea poate incepe.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles