Autocue adopta pentru QStart Prompting Software standardul deschis NDI al NewTek pentru fluxul de lucru al productiilor pe IP.

Teleprompterele sunt elemente cheie ale unei regii de live broadcast iar in ultima vreme sunt disponibile pentru tot mai multe productii.

Beneficiind de standardul NDI, QStart Prompting este reconoscibil ca sursa de catre alte dispozitive si sisteme cu NDI activat conectate la un LAN standard.

Mai exact, asta inseamna ca Autocue poate sa trimita textul de prompter prin intermediul unui sistem video multi-camera NewTek TriCaster direct din aplicatia QStart astfel incat poate fi vizualizat de catre multipli utilizatori sau distribuit catre alte dispozitive precum teleprompterele on-camera.

Prin urmare, dispare nevoia de a folosi o conexiune fizica de intrare/iesire pe TriCaster, transformand teleprompterele intr-o optiune mult mai viabila pentru un buget de productie la un cu totul alt nivel.

In plus, Autocue isi ofera gratuit software-ul QStart Prompting care nu este dependent de limba pentru toti utilizatorii de TriCaster care au descarcat software-ul de pe site-ul dedicat NewTek NDI.

Adoptarea standardului NDI este cel mai nou adaos in incercarea companiei de a acoperi cat mai multe niste de piata, alaturi de o nou lansata gama completa de hardware pentru teleprompting pentru Apple iPad Pro de 9.7″ si 12.9″.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles