Leader adauga optiuni pentru 12G SDI, HDR si video over IP pentru monitoarele 4K waveform LV 5490 si LV 5480.

Pentru multiscreen-ul LV 5490 4K/UHD/HS/SD Leader, producator de instrumente pentru teste si masuratori pe segmentul de broadcast, introduce noi optiuni ce ofera suport suplimentar pentru 12G SDI, gama dinamica larga si video over IP.

Trei noi instrumente vor fi deosebit de utile celor din domeniul broadcastului si din companiile de productie care au de gand sa introduca infrastructuri video over IP, dar au nevoie cat mai curand sa implementeze fluxuri de lucru bazate pe UHDTV.

Fiecare optiune din acest set de upgrade-uri este disponibila la momentul achizitei echipamentului sau poate fi adaugata mai tarziu, permitandu-i utilizatorului sa treaca usor de la SD-SDI si HD-SDI la tehnologii mai avansate, in conformitate cu cerintele pietei.

Conectivitatea 12G-SDI este obtinuta prin intermediul unui card de interfata optional echipat cu 4 intrari SD-SDI. Acesta va suporta 12G-SDI, 3G-SDI cu 4 legaturi, 3G-SDI cu legatura dubla si HD-SDI, fiecare intrare avand asupra sa 1/4 din imaginea 4K de 4096 x 2160 pixeli sau din imaginea UHD de 3840 x 2160.

O iesire 12G-SDI reclocata este de asemenea asigurata.

Zona de display HDR permite tehnica false-color folosita in versiunea standard a CINEZONE pentru a evidentia zonele de interes atunci cand se foloseste continut HDR. Afisajele de ultima generatie din gama consumer precum OLED ofera deja luminozitate crescuta si umbre mai inchise cu trepte de luminanta de inalta precizie.

Zona de display HDR suporta SMPTE ST2084 (curba PQ) si ARIB STD B-67 (Hybrid Log Gamma). Tabelul de conversie al curbei gamma, partea de waveform si histograma pot fi comutate rapid intre HDR si SDR (gama dinamica standard).

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles