Producatorul de interfete modulare pentru aplicatii profesionale de procesare a semnalului si broadcast, a anuntat ca a adaugat conversie up/down/cross si de aspect ratio, cu functionalitate de scalare, la cunoscuta serie LYNX Technik PVD 1800 yellobrik Frame Synchronizer.

Upgrade-ul adus dispozitivelor LYNX Technik PVD 1800 este unul important si este accesibil tuturor utilizatorilor, fara costuri aditionale, acestia putand sa descarce cea mai noua versiune de yelloGUI de pe site-ul LYNX Technik.

lynx-yellowbrick-1Software-ul de control yelloGUI a fost de asemenea upgradat, ceea ce inseamna ca ofera o varietate de noi ustensile pentru controlul si configurarea noilor capabilitati prin intermediul unui PC sau MAC.

Noile convertoare up/down/cross cu scalare ofera o conversie de inalta calitate pentru studiourile care opereaza cu formate multiple (3G/HD/SD-SDI) si au nevoie sa treaca de la unul la altul in operatiunile de zi cu zi.

lynx-yellowbrick-2Upgrade-ul pentru LYNX Technik PVD 1800 include si o functie de conversie de aspect ratio pentru schimbarea acestuia in cazul unui semnal video prin conversia la letterbox/pillarbox, center cut, stretch to fill, 14:9, precum si conversiile obisnuite.

Capabilitatile de conversie ale modulului sunt accesibile prin intermediul software-ului yelloGUI, unde toate setarile si functiile pot fi monitorizate si controlate simplu si intuitiv.

lynx-yellowbrick-3Scalerul adauga o unealta pentru zona de interes (ROI), permitandu-i utilizatorului sa faca crop pe o anumita zona din semnalul video original si sa scaleze rezultatul astfel incat sa fie vizualizat ca fiind la marimea completa pe semnalul de iesire SDI.

Aceasta este o capabilitate valoroasa atunci cand semnalul video necesita personalizare pentru output si vizualizare. Cu aceasta trasatura, utilizatorul are control complet asupra semnalului de intrare, putand face crop si resize pentru a obtine exact ceea ce are nevoie.

Noua trasatura de scalare vine cu un modul de scalare rapida ce poate reduce delay-ul de procesare la sub 10 linii, ceea ce este important in mod deosebit pentru aplicatii ce necesita un delay de procesare scurt si o conversie rapida. Atunci cand modulul de scalare rapida este activat, functionalitatea de sincronizare a cadrelor va fi automat dezactivata.

LYNX Technik PVD 1800 yellobrik ofera o flexibilitate deosebita pentru utilizatori deoarece asigura o solutie cu multiple fatete, intr-o forma compacta si la un pret competitiv, ce se pliaza pe o varietate larga de aplicatii. Pentru sisteme integrate mai mari, pot fi montate pana la 14 dispozitive PVD 1800 in rama de rack yellobrik de 19″.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles