Noua EZ Crane este o macara portabila, in stilul celor pentru evenimente, cu o distanta ce poate ajunge pana la 7.3m din punctul de sprijin cu pivot si pana la piedestalul de sustinere a camerei.

Avand o capacitate de incarcare de pana la 12kg, EZ Crane este ideala pentru aproape orice format de productie.

Poate fi folosita in 5 dimensiuni diferite. Rosturile de imbinare fac astfel incat EZ Crane sa fie usor de instalat si iar schimbarea lungimii este la fel de simpla.

Platforma pentru camera, de tip “goose neck”, permite maximizarea lungimii la care ajunge camera. O bara paralela, rigida si ajustabila, este folosita in loc de cabluri pentru echilibrarea platformei.

Cablurile de sustinere sunt ajustabile pentru alinierea si stabilizarea EZ Crane. Macaraua include mai multe porturi pentru montarea uneia sau a doua dispozitive de monitorizare.

EZ Crane se strange pentru transport si depozitare in 3 genti captusite, care vin odata cu macaraua, aceasta avand o portabilitate ridicata.

Compania producatoare, EZ FX, este specializata in echipamente profesionale pentru zona de broadcast si cinematografie, precum slidere dolly, macarale si alte accesorii video.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles