Miller a profitat de IBC 2017 nu numai pentru a lansat noul Skyline 90, ci pentru a prezenta o intreaga noua serie. Miller CompassX va avea, pentru inceput, nu mai putin de 5 modele.

Producatorul spune ca noua gama a fost dezvoltata astfel incat sa combine cu succes cateva elemente cheie: viteza, echilibru si rezistenta. Modelele de trepiede Miller CompassX vor fi CX2, CX6, CX8, CX10 si CX18. Noile capete fluide CX folosesc tehnologia Miller CB PLUS.

Toate cele 5 modele beneficiaza de 16 pozitii de contrabalansare pentru a face cele mai fine ajustari iar placa pentru incarcare laterala permite o montare rapida si usoara a configuratiilor de camera. Gama larga de incarcaturi acceptate a seriei Miller CompassX ii permite utilizatorului sa aleaga intre un numar generos de camere si accesorii.

In plus, designul robust garanteaza o viata lunga ce nu necesita intretinere pretentioasa si, prin urmare, rezulta costuri reduse de mentenanta.

Modelele CX2 si CX6 permite o incarcatura cuprinsa intre 0-8 kg si, respectiv, 0-12 kg. Pe langa cele 16 pozitii de contrabalansare dispun de 3+0 pozitii de drag pan-and-tilt. Ambele au pentru montare o oala de 75mm. In cazul in care este necesara o miscare de drag mai fluida, atat CX8 cat si CX10 suporta 5+0 pozitii de drag, o incarcare de pana la 12 kg si au ca baza de montare o oala de 75mm, respectiv 100mm.

Modelul de varf al seriei Miller CompassX este CX18 care beneficiaza de o plaja de incarcare cuprinsa intre 0 si 16 kg, 5+0 pozitii de drag pan-and-tilt si oala de 100mm.

Trepiedele Miller CompassX sunt construite dintr-un aliaj foarte rezistent, turnat sub presiune, si polimeri de compozitie dura. Toate modelele au rulmenti de inalta precizie si au fost dezvoltate pentru a functiona in conditii extreme.

Trepiedele Miller CompassX beneficiaza de 3 ani garantie. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles