La NAB 2016, Miller Camera Support a introdus noua serie arrowX de capete fluide care duc la un cu totul alt nivel contrabalansarea.

Noua gama de la Miller este formata din arrowX 3, arrowX 5 si arrowX 7.

O noua trasatura de baza a seriei arrowX este CB PLUS, un design secvential de contrabalansare. Spre deosebire de alte solutii unde o contrabalansare continuua sau un buton de boost ar schimba intreaga raza cu 4 pasi, obligand utilizatorul sa o ia de la capat pentru a gasi pozitia potrivita, CB PLUS beneficiaza de 8 pasi mari de contrabalansare, pentru a atinge pozitia necesara rapid.

Comutatorul CB PLUS adauga posibilitatea de a inainta cu jumatate de pas. Aceasta noua trasatura face seria arrowX perfecta pentru aplicatii de ENG, EFP, studiouri, OB de teren sau orice alta utilizare in care schimbarea eficienta, rapida si frecventa este necesara.

Noile rafinamente au fost facute si datorita faptului ca industria se indreapta catre camere mai mici, insa cu mai multe accesorii.

Pe langa CB PLUS, seria arrowX ofera cateva trasaturi aditionale precum abilitatea de a indeparta clema pentru a monta usor capul pe suprafetele de baza plate, precum sliderele. Acolo unde este necesara o rigiditate crescuta, poate fi adaugat un adaptor Mitchell Base.

Toate modelele arrowX vin cu o sliding plate de 120mm pentru a ajuta la reechilibrare atunci cand incarcatura camerei este in schimbare. Miscarile de pan&tilt precise ajuta la oferirea unei porniri line si a unui stop bland pentru un efect total de miscare fluida.

In plus, designul versatil asigura blocarea si deblocarea fara miscari bruste.

Miller arrowX 3 are o capacitate de incarcare ce variaza intre 1kg si 19kg, 16 pozitii de contrabalansare si 5+0 pozitii de pan&tilt. Este creat pentru camere usoare folosite pe segmentul de ENG, documentare si in aplicatiile EFP.

Miller arrowX 5 beneficiaza de o plaja larga de incarcare, de la 2kg la 21kg, are 16 pozitii de contrabalansare si 7+0 pozitii de pan&tilt. Acest cap fluid a fost gandit pentru camere mai mari din zona de ENG si a aplicatiilor EFP, printre care documentare, seriale de televiziune si reclame.

Cel de-al treilea membru al seriei este arrowX 7, cu o incarcatura ce poate varia intre 6kg si 25kg. Ca si arrowX 5, acesta are 16 pozitii de contrabalansare si 7+0 pozitii de pan&tilt. Este conceput pentru segmentele de categorie grea, inclusiv pentru filmarile de studio si aplicatii OB.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles