Noul modul de tip I/O Movcam RED este destinat camerelor modulare de cinematografie RED DSMC2. Mai exact, acesta aduce in plus o serie de trasaturi si capabilitati ce usureaza munca pe o camera RED. Dispozitivul se potriveste atat de bine in configuratie incat este greu de crezut ca este un modul separat ci nu parte din camera.

Printre trasaturile Movcam RED se numara un receptor integrat pentru controlul obiectivului, intrari XLR cu capabilitati de linie/mic si alimentare phantom, placa pentru baterie cu hot-swap si o unitate optionala pentru transmisiuni video wireless de inalta rezolutie cu delay zero.

Prin adaugarea unui receptor incorporat pentru controlul pe trei axe al obiectivului si optiunea de transmisiuni video wireless, Movcam RED se alatura celor mai noi tendinte in domeniu de a integra partea de software cu cea de hardware.

Cealalta trasatura deosebit de importanta a noului modul I/O este placa pentru baterii, similara cu sistemul Ambient de pe ARRI Amira. Atunci cand utilizatorul pune pe placa o baterie cu sistem de prindere de tip V-mount, ea va alimenta nu numai camera ci si o baterie interna de mici dimensiuni. Aceasta din urma permite apoi schimbarea bateriilor la cald chiar si in timp ce camera inregistreaza, fara nevoia de a inchide camera. Daca bateria interna este complet incarcata, va oferi alimentare camerei pentru aproximativ doua minute.

Modulul Movcam RED beneficiaza si de optiuni foarte bune de inregistrare audio datorita celor doua intrari XLR de mari dimensiuni ce pot face comutarea intre linie si microfon. In plus, ambele pot oferi alimentare phantom +48V.

Pentru conectivitate sporita sunt disponibile si trei iesiri SDI, un HDMI 2.0, precum si timecode si genlock. O iesire USB pentru alimentare a fost adaugata pentru cazul in care utilizatorul are nevoie sa incarce alte accesorii, precum un telefon mobil.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +