SmallHD isi mareste gama de monitoare profesionale, indepartandu-se de standardul care i-a facut cunoscuti in domeniu, cu SmallHD 1700, SmallHD 2400 si SmallHD 3200.

Noile produse fac parte din prima serie de monitoare HDR cu vizibilitate la lumina zilei in dimensiuni de 17″, 24″ si 32″.

Carcasele sunt produse din aluminiu, printr-un proces special astfel incat sa reziste la ani de folosire intensa. In plus, partea frontala a carcasei are un ecran de protectie gros de 3mm, din policarbonat, ce poate fi inlocuit de catre utilizator.

SmallHD 1700 SerieSmallHD a gandit noile monitoare astfel incat sa poata fi scoase din cutie si puse direct intr-un suport de tip C-stand, in cart sau pe masa, iar sistemul incorporat “RapidRail” permite montare rapida si alimentarea accesoriilor de la alte companii, facand setarile wireless deosebit de usoare.

Compania sustine ca noua gama beneficiaza de o iluminare fara precedent, de pana la 1500niti, insa numai pentru modelul de 32″ (SmallHD 3200). Versiunile de 17″ (SmallHD 1700) si 24″ (SmallHD 2400) sunt limitate la 1000niti, ceea ce nu este insa deloc de ignorat. Rezolutia ecranelor este de 1920×1080.

Monitoarele vor avea doua intrari si iesiri SDI si o intrare si iesire HDMI.

Pe parte de software, monitoarele SmallHD includ: capabilitati de preview HDR de ultima generatie atunci cand sunt folosite alaturi de camere cu raza dinamica larga, modul multi-view cu functie ColorFlow pentru a vizualiza surse multiple cu diverse LUT-uri de post-productie aplicate, procesare color pe 10biti, waveform HD pe 10biti precum si calibrare automata a afisajului.

SmallHD 2400 SerieSpre deosebire de alte sisteme care necesita un computer si software-uri scumpe pentru o calibrare exacta, monitoarele de productie de la SmallHD prezinta un motor incorporat de inteligenta a culorii care le permite sa se calibreze automat prin auto-generarea unui LUT de calibrare 3D, acesta bazandu-se pe datele primite de la o sonda color conectabila prin USB.

ColorFlow le ofera utilizatorilor flexibilitate atunci cand vine vorba de managementul imaginii post-productie si de previzualizarea HDR in timpul unei filmari. Stilul imaginii (in forma de fisiere 3D LUT) si HDR pot fi aplicate si comparate side-by-side cu semnalele raw SDI si HDMI folosind functia de multi-view.

Independent, un LUT separat poate fi trimis downstream prin intermediul SDI si HDMI catre un client sau regizor care cere o imagine procesata pe monitor.

LUT-urile pot fi activate si dezactivate imediat datorita unui buton dedicat, la fel ca si in cazul optiunilor de waveform si multi-view.

Noile monitoare de productie SmallHD 1700, SmallHD 2400 si SmallHD 3200 beneficiaza de interfata intuitiva brevetata de companie pentru seriile de monitoare on-camera 500 si 700, extinzand-o pentru a sustine un flux de lucru high-end. Paginile se gasesc la un buton distanta, oferind acces instantaneu la 4 presetari ale optiunilor costumizabile.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles