De zeci de ani microfoanele Neumann U87 stabilesc standardul in industria inregistrarilor audio. Acum, compania va celebra aniversarea a 50 de ani cu lansarea unei editii limitate U87 Rhodium.

Noul microfon Neumann U87 Rhodium isi datoreaza numele exteriorului placat cu rodiu. Nu aurul ci rodiul reflecta lumina mai mult decat orice alt metal, acesta fiind motivul pentru care este folosit la fabricarea oglinzilor telescoapelor de inalta performanta, dezvoltate pentru a studia cele mai indepartate colturi ale Universului. Aceasta calitate transcendenta il plaseaza deasupra altor metale pretioase.

Editia este exclusivista, limitata si lucrata manual. Preluarea comenzilor a inceput in septembrie 2017. Producatorul va livra numai 500 de unitati de Neumann U87 Rhodium in intreaga lume. Fiecare microfon este numerotat si vine cu un certificat de autenticitate semnat de catre presedintele Neumann, Wolfgang Fraissinet.De asemenea, fiecare microfon U87 Rhodium are o cutie din aluminiu si o suspensie elastica EA 87 Rhodium Edition. O pereche de manusi negre este de asemenea inclusa pentru a permite pastrarea microfoanelor din editia limitata in stare impecabila.

Interesat de produsele audio de top Neumann? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +