Astra 1×1 cu raza medie ofera versatilitatea functiei Bi-Color, cu o intensitate de doua ori mai mare decat panoul original 1×1 LED.

Acest model inovator cu gama de culoare variabila de la lumina de zi la tungsten a fost ani de zile in procesul de creatie, fiecare element al acestui panou care urma sa marcheze urmatoarea generatie fiind gandit si configurat cu meticulozitate.

Continuand traditia Litepanels a formei de 30,5×30,5cm, seria ASTRA este produsa la calitate premium, cu un CRI (Color Rendering Index) ridicat, cu LED-uri montate pe suprafata si dispuse cu optica TIR (Total Internal Reflection) creata special pentru ele.

LED-urile imbinate cu maestrie si optica fin setata ofera revolutionarei ASTRA 1×1 o reproducere superioara a culorii si o lumina de doua ori mai intensa decat in cazul unui panou LED traditional.

Intensitatea sporita inseamna ca lumina bate pe o distanta mai lunga, acoperind in acelasi timp o arie mai larga.

Prin urmare ASTRA 1×1 concureaza de la egal la egal cu alte lumini de exterior mai puternice si acopera cu un singur panou o suprafata pentru care ai avea nevoie in alte cazuri de doua sau mai multe surse de lumina.

Diminuarea luminii de la 100% la 0 se face treptat, lin si fara palpairi, indiferent de numarul de cadre pe secunda la care se trage sau de unghiul din care se filmeaza. Modul de racire pasiva este complet silentios.

Litepanels ASTRA 1×1 are carcasa din aluminiu, pentru durabilitate maxima si pentru un management al caldurii superior, si vine la pachet cu un suport pentru fixare manuala a unghiului de iluminare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles