Trepiedul OConnor 30L alaturi de capul fluid OConnor Ultimate 1030D sau 1030Ds formeaza un sistem complet pentru munca in cinematografie.

Combinand controlul si stabilitatea capului fluid 1030D sau Ds cu trepiedul 30L din fibra de carbon solida dar usoara, rezulta un sistem pe cat de rezistent, pe atat de portabil, cu toate calitatile necesare in domeniul cinematografic, la calitate OConnor.

Capul fluid OConnor Ultimate 1030D (si varianta Ds) ofera fluiditate perfecta si lina in orice punct al pan/ tilt, precum si echilibru indiferent de raza inclinarii, cu o contrabalansare care coboara pana la zero, ceea ce reprezinta un mare avantaj in cazul camerelor profesionale tot mai usoare din prezent.

Trepied OConnor 30L
Noul maner ergonomic in forma de cric ajuta la contrabalansare iar piedica pentru pan/tilt poate fi deblocata cu o simpla strangere din mana.

1030D sustine pana la 13.6 kg la 15cm COG (centru de gravitate) cu o raza de inclinare de +/- 90°. 1030Ds sustine greutati mai mari, de pana la 18.6 kg la 15cm COG cu o raza de inclinare de +/- 60°.

Capul fluid 1030D (Ds) accepta aceasi cutie frontala de montare ca si capetele mai mari si este, de asemenea, compatibil cu celelalte accesorii OConnor din seria 1030. Acest cap este ideal pentru trecerea de la o incarcatura grea la una mai usoara.

Sistemul de trepied 30L poate ajunge la o inaltime maxima de 157cm, avand 56cm atunci cand este strans. Pachetul format din trepied si cap fluid cantareste 8kg si vine la pachet cu o husa care asigura un transport in siguranta si protectie pe perioada depozitarii.

No more articles