Convergent Design a anuntat suport total pentru PXW-FS5 de la Sony, dupa o colaborare stransa a celor doua companii. Compatibilitatea dintre monitorul/recorder Convergent Design Odyssey7Q+ si PXW-FS5 atinge un nivel de integrare fara precedent.

Odyssey7Q+ va inregistra in Apple ProRes si va suporta toate rezolutiile si numarul de frame-uri inregistrate de catre camera. In cazul unui output RAW, va putea inregistra semnalul atat ca fisiere CinemaDNG cat si ca Apple ProRes.

Curbele gamma S-Log2 si S-Log3 ale FS5 permit senzorilor camerei sa surprinda o raza complet dinamica. Folosind sistemul Odyssey LUT, sase presetari diferite ofera un preview al imaginii in culoare corectata pentru o iluminare si expunere corecte pe platoul de filmare.

Sistemul Odyssey LUT arata imaginea corectata pe ecranul OLED si o poate distribui prin doua canale de output SDI si unul HDMI.

Esti interesat de Convergent Design Odyssey7Q+? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles