Producatorul a anuntat lansarea Paralinx Tomahawk 2. Cu tehnologie de ultima generatie, acesta este o solutie de monitorizare pentru productii cinematografice. Dispozitivul original a fost lansat in 2014 si de atunci a devenit indispensabil pentru multe platouri de filmare.

Noul Tomahawk 2 pastreaza o serie dintre trasaturile care l-au facut popular, insa a adaugat si cateva noi imbunatatiri iar acum este cu 60% mai mic si cantareste cu 50% mai putin decat primul model.

Transmitatorul are capabilitati de intrare video HDMI sau 3G SDI, cu posibilitatea de loop. In plus, acesta este compatibil cu Teradek Bolt 2000, Teradek Bolt Sidekick 1 si cu originalul Paralinx Tomahawk.

Dispozitivul dispune de un voltaj mai mare pentru intrari, de 7-28V DC precum si de procesare video imbunatatita pe PsF Video si de manevrare mai buna a capabilitatilor de timecode si metadata.

Receptorul Paralinx Tomahawk 2 este compatibil de asemenea cu Teradek Bolt 2000, Teradek Bolt Sidekick 1 si cu originalul Tomahawk. Are o carcasa rezistenta si usoara, din aluminiu, si meniu afisat interactiv pe ecran pentru a urmari fluxul de lucru.

Afisajul permite conectarea receptorului si a transmitatorului pe platou fara a necesita un computer sau un sensor cu infrarosu. Pot fi selectate manual, pe loc, canale de 5Ghz fara a folosi un computer.

Paralinx Tomahawk 2 are ca accesorii placi pentru baterii ultra-compacte, cu posibilitate de alimentare pentru montare pe un monitor sau o camera.

Dispozitivele au o raza de transmisiune de pana la 600m si mentin o latenta mai mica de 1ms. Atat transmitatorul cat si receptorul beneficiaza de conectori cu 2 pini, pentru alimentare iar transmitatorul are o gama de voltaj pe intrare cuprinsa intre 6-28V (receptorul are 7-17V pe intrare).

Sistemul Paralinx Tomahawk 2 are atat intrare 3G-SDI (cu loop-out) cat si HDMI pe transmitator si iesire 3G-SDI pe receptor. Transmite video la calitate full HD de pana la 1080p/60 4:2:2 si este capabil sa transmita catre maxim 4 receptoare simultan.

Transmitatorul cantareste aproximativ 208g (fara antene) iar receptorul 252g (de asemenea fara antene).

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles