PlayBox Technology EU (PBT EU) isi prezinta noua linie inovatoare de servere extrem de puternice, EXEcutor.

Create pentru aplicatii din zona de broadcast, productie si post-productie, noile servere au fost testate riguros pentru a indeplini cerintele industriei.

Prin asigurarea de capacitati pentru ingestare si de media management, titrare si grafica, precum si de playout si programare, EXEcutor poate oferi o solutie completa “TV channel-in-a-box” sau poate fi configurat pentru a oferi orice combinatie de servicii componente folosind software-ul PlayBox recunoscut la nivel mondial pentru a permite crearea de fluxuri de productie eficiente, scalabile si flexibile. Acestea includ modele de fluxuri de lucru traditionale, prin streaming sau hibride, precum si pe cloud sau cloud privat.

Continutul poate fi transmis mai departe printr-o multitudine de formate cu streaming pe IP sau prin intermediul conexiunilor SDI. Sunt suportate rezolutii de la SD la 4K, inclusiv posibilitatea de a face stream cu mai multe canale simultan. Serverele EXEcutor sunt, de asemenea, concepute sa ofere o interfata fara cusur mai multor tipuri de routere si pot fi activate cu timecod-uri LTC si triggere GPI.

Tot nou, urmand sa fie de asemenea prezentat la IBC 2016, este EXEcutor Virtual Control Panel (EVCP), panoul intuitiv de control complementar liniei de servere. EVCP functioneaza pe baza conexiunii la internet permitand un management de la distanta al tuturor functiilor serverelor EXEcutor, inclusiv upload media de la distanta, management de continut, utilizatori si playout, precum si monitorizare a sistemelor.

EXEcutor Broadcast Servers de la PlayBox Technology reprezinta solutii viabile si flexibile ce ofera valoare si servicii de calitate, mulate pe nevoile clientului.

Serverele de broadcast EXEcutor sunt eficiente din punct de vedere al energiei, oferind o structura cu un grad mare de personalizare, robusta si fiabila pentru televiziuni, studiouri de productie si companii de post-productie.

Interesat de solutiile PlayBox Technology EU? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles