Noua Nokia OZO combina capabilitatile ingineriei de ultima ora cu un design inteligent pentru a oferi cea mai buna experienta de pe piata in ceea ce priveste productiile de realitate virtuala.

Echipamentul elimina configuratiile complexe cu mai multe camere, fiind primul dispozitiv VR capabil sa capteze continut video 360° sferic si sunet inconjurator 360×360, oferite alaturi de fluxul de lucru precis de care profesionistii au nevoie.

Aceasta datorita celor 8 camere 2K (fiecare avand un unghi de vizualizare de 195°) si a celor 8 microfoane incorporate. Rezultatul este transmis printr-un singur cablu SDI, cu o latime de banda a stream-ului de 1Gbps.

nokia-ozo-sideCompacta si, in acelasi timp, robusta, OZO este o solutie creata special pentru a capta imaginile si sunete din jur astfel incat sa ii redea cat mai natural privitorului sentimentul de prezenta la fata locului.

Carcasa este construita din aluminiu, intreaga structura cantarind 4.2kg.

Utilizatorii pot vedea tot ceea ce capteaza Nokia OZO prin intermediul unui semnal de iesire VR pentru monitoare, oferind regizorilor un feedback interactiv in timp real al elementelor filmate.

Optiunile modulare pentru alimentare si stocare sustin captarea imaginilor in orice mediu.

In partea din spate a structurii se afla un modul slot-in cu un storage de 500GB si o baterie ce ii permite utilizatorului sa filmeze timp de 45 de minute la o singura incarcare.

Fiecare cartridge digital interchimbabil asigura un timp de inregistrare de 45 de minute si salveaza intreaga parte video si audio pe un singur fisier, in loc sa faca asta pe o serie de carduri SD.

Procesarea interna se bazeaza pe ceea ce Nokia numeste “unul dintre cele mai bune FPGA-uri”, sincronizand si compiland datele.

Cu piata jocurilor si a altor experiente VR dezvoltandu-se rapid, Nokia OZO este cea mai avansata platforma de filmare 360° de la acest moment.

Ca urmare  a discutiilor de la IBC 2016, O-VIDEO a devenit dealer autorizat Nokia OZO, echipamentul putand fi testat la sediul nostru din Bucuresti incepand cu 15 octombrie 2016.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles