RED a inceput sa livreze doua noi camere capabile sa filmeze la calitate 8K datorita senzorului HELIUM S35: RED EPIC-W si RED WEAPON 8K S35.

In trecut, compania a lansat editii (extrem de) limitate ale RED DRAGON 8K VV si HELIUM 8K Super 35mm iar acum producatorul le ofera utilizatorilor sansa de a alege intre un mod de upgrade la senzor 8K sau achizitionarea unei camere complet noi.

RED pastreaza elementele emblematice ale celebrelor camere profesionale: designul modular al familiei DSMC2 (Digital Stills and Motion Cameras) si gradul ridicat de integrare cu accesorii propuse de alti producatori, insa duce abilitatile senzorului la un cu totul alt nivel.

RED EPIC-W capteaza continut video 8K la 30fps, produce cadre statice ultra-detaliate la 35.4 megapixeli si ofera o acoperire Super 35. In plus, camera beneficiaza de 16.5+ stopuri, suport 3D LUT si este capabila de transfer de date la viteze impresionante, de pana la 275 MB/s.

Una dintre diferentele majore dintre EPIC-W si WEAPON 8K S35 apare atunci cand discutam de numaru de cadre. RED EPIC-W este capabila de 8K 2.40×1 de pana la 30fps in timp ce WEAPON 8K S35 asigura o inregistrare 8K 2.40×1 de pana la 75fps, in format REDCODE RAW.

In cazul noii RED EPIC-W, daca se vrea depasirea celor 30fps, se poate apela la un crop pe senzor. Insa aceasta mai poate filma si 4K in Apple ProRes sau Avid DNxHD/HR cu pana la 30fps si 2K in aceleasi formate la pana la 120fps.

Senzorul Super 35mm inseamna ca noile camere sunt compatibile cu o gama larga de obiective.

Chiar daca unii posesori de camere profesionale RED se vor multumi cu capabilitatile 6K, in cazul unor aplicatii de inalta calitate rezolutia inbunatatita va fi mai mult decat binevenita, iar RED are grija sa puna la dispozitie modalitati de upgrade.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

 

No more articles