RED ofera o noua optiune pentru sistemul de camera EPIC-W odata cu senzorul RED GEMINI 5K S35 cu modul dual de sensibilitate, pentru o performanta ISO imbunatatita atunci cand inregistrarea se face la nivele mai inalte pentru o varietate de medii de filmare.

RED GEMINI foloseste pixeli de mari dimensiuni si are un format de senzor S35 5K 30.72mm x 18mm cu 2 stopuri mai sensibil decat Helium. Senzorul GEMINI este gazduit intr-un corp de camera modulara DMSC2 personalizat, si poate trage la calitate 5K de pana la 96fps. Cu cat mai mari sunt pixelii, cu atat au mai multa suprafata de captare a luminii, obtinand mai multa informatie.

Ca dimensiuni, GEMINI este mai mare decat HELIUM pentru RED EPIC-W, insa mai mic decat MONSTRO pentru RED WEAPON. Factorul de crop de 1.22x inseamna un camp de vizibilitate ce va fi doar putin mai larg decat cel al lui HELIUM.

Acest senzor a fost initial dezvoltat pentru “un clinet foarte special” cu scopul de a fi folosit in spatiu, tocmai de aceea avand o sensibilitate ideala pentru filmarile in conditii reduse de iluminare. Iar denumirea de GEMINI in mod sigur aduce un omagiu programului spatial NASA cu acelasi nume.

Producatorul sustine ca noul senzor RED GEMINI 5K S35 are cea mai ridicata sensibilitate de pe piata la momentul actual, cu o gama dinamica incredibila ce ofera imagini la o calitate cinematografica plina de detalii pe umbre si cu un zgomot redus. In plus, senzorul este cu 300 de pixeli mai inalt decat senzorii RED standard, pentru a maximiza rezolutia verticala pentru filmarile anamorfice.

Modulul de luminozitate redusa va taia varfurile cu 2 stopuri mai devreme decat modulul standard. Iar atunci cand este in modulul de luminozitate redusa, gama dinamica se muta cu 2 stopuri de asemenea, ceea ce inseamna ca ofera 2 stopuri in plus pentru umbre. RED sustine ca o imagine captata in modulul de luminozitate redusa la ISO 3200 va fi la fel de curata ca una la ISO 800 in gama standard.

Noul model poate fi deja comandat. Contacteaza echipa noastra pentru mai multe detalii si pentru cel mai bun pret.

No more articles