Ducand mai departe mostenirea revolutionarei RED ONE, RED SCARLET-W le aduce operatorilor un nivel al acesibilitatii de neegalat.

SCARLET-W combina designul intuitiv al RED – inclusiv puncte integrate pentru montare, monturi interschimbabile pentru obiective, inregistrare simultana REDCODE RAW si Apple ProRes sau Avid DNxHD, sistem inteligent OLPF si iesiri 3D-LUT – cu un senzor RED DRAGON, rezultand o solutie care imbina flexibilitatea si accesibilitatea cu performanta de varf.

Senzorul  RED DRAGON ii permite cameramanului sa obtina cea mai buna filmare de fiecare data. SCARLET-W beneficiaza de gama dinamica imensa a aceluiasi senzor pentru a obtine imagini la calitate cinematografica bogate de culori naturale.

Optiunile monocrome ale camerei ii dau operatorului abilitatea de a capta imagini alb/negru la rezolutii sporite si la o sensibilitate a luminii marita. Inregistrarea se poate face 5K 2.4:1 la 60fps, 4K 2.4:1 la 150fps sau 2K 2.4:1 la 300fps in format REDCODE RAW.

Designul modular inovator al RED ii ofera camerei flexibilitate maxima, asigurand un grad ridicat de adaptabilitate in orice situatie. Monturile interschimbabile pentru obiective permit modificarea perspectivei de la un moment la altul, in timp ce gama completa de adaptoare DSMC2 ofera capacitatea de a modifica o configuratie dupa specificatii exacte.

red-scarlet-w-2Angajamentul RED de a asigura un flux de lucru fara cusur se pastreaza si in cazul camerei SCARLET-W. Formatul REDCODE RAW, cunoscut si ca R3D, ii permite cameramanului sa mentina integritatea vizuala pe parcursul procesului de post productie prin capabilitati de editare non-destructive.

Compatibil cu majoritatea programelor profesionale de editare, REDCODE RAW se adapteaza usor sistemului preferat. In plus, cameramanii au libertatea de a inregistra atat in formatele R3D si Avid DNxHD cat si in R3D si Apple ProRes.

Designul robust si durabil al RED SCARLET-W o transforma in optiunea ideala indiferent unde are loc filmarea, configurarea putand fi cat mai usoara posibil sau la nivel complex de studio, va obtine imagini la calitate cinematografica in orice situatie.

Un pachet de baza pentru optiuni I/O V-Lock vine odata cu componentele de baza pentru ca SCARLET-W sa fie gata de filmare, permitand ca productia sa poata incepe imediat ce camera a fost achizitionata.

Misiunea RED este de a pune la dispozitia profesionistilor de pretutindeni tehnologie de varf puternic adaptabila pentru creativitate maxima. Tocmai de aceea le ofera modalitati de a face upgrade produselor deja revolutionare, precum si accesorii cu o compatibiliate larga si imagistica potrivita urmatoarei generatii de display-uri de inalta rezolutie.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles