Beneficiind de senzorul premiat RED DRAGON, RED WEAPON este creat de la zero pentru a oferi performanta de varf in cea mai intuitiva camera posibila.

WEAPON 6K are un arsenal intreg de trasaturi si imbunatatiri, precum un sistem OLPF inteligent, transfer rapid de date cu pana la 300 MB/s, iesiri 3D-LUT si 1D si libertatea de a inregistra simultan in formate REDCODE RAW si Apple ProRes sau Avid DNxHR/HD.

In plus, utilizatorii de Carbon Fiber au posibilitatea de a face upgrade la un senzor 8K.

Extensiile interschimbabile I/O permit configurarea camerei astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de productie. Indiferent daca este folosita in gimbal, in mana  sau intr-un mediu de studio, WEAPON are solutia ideala pentru proiectul respectiv.

Versatilitatea RED WEAPON il elibereaza pe utilizator de cabluri prin incorporarea perifericelor cu circuite integrate, inclusiv maner in partea de sus si optiuni pentru un display LCD ce se conecteaza direct la DSMC2 BRAIN.

Conectivitatea wireless permite controlul camerei de la distanta folosind dispozitiveweapon-no-strings-attached mobile cu sistem de operare iOS sau Android.

Costruit folosind designul modular al RED, WEAPON poate fi integrat perfect cu solutii ale altor producatori. Monturile interschimbabile ale obiectivelor permit costumizarea in timp ce adaptoarele LEMO si extensiile ofera integrare dintr-o terta parte.

WEAPON profita la maxim de simplitatea sa ce ajuta la crearea unor configuratii usor de personalizat. Microfoanele stereo incorporate ofera captura audio in timp ce butoanele integrate de Start/Stop de pe accesorii – precum manerul din partea de sus DSMC2, manerul lateral DSMC2 si manerul exterior DSMC2 – usureaza controlul inregistrarii.

OLPF-urile inteligente cu circuite integrate comunica informatiile necesare de colometrie catre BRAIN.

WEAPON duce la un nou nivel vitezele deja impresionante de scriere/citire ale RED MINI-MAG. Noul mediu media integrat ofera o latime de banda mai larga si dezlantuie intregul potential al MINI-MAG, acesta oferind o flexibilitate sporita.

WEAPON 8K are un senzor de 35.4 megapixeli, dandu-i operatorului libertatea de a capta continut 8K 2.4:1 de pana la 75fps si 8K full frame la 60fps.

WEAPON 6K foloseste un senzor de 19 megapixeli pentru filmari 6K 2.4:1 de pana la 100fps si 6K full frame la 75fps.

weapon-enhance-your-arsenalPrintre cele mai noi imbunatatiri se numara calibrarea automata a nuantelor de negru si performanta crescuta a senzorului in conditii slabe de iluminare.

Misiunea RED este de a pune la dispozitia profesionistilor de pretutindeni tehnologie de varf puternic adaptabila pentru creativitate maxima. Tocmai de aceea le ofera modalitati de a face upgrade produselor deja revolutionare, precum si accesorii cu o compatibiliate larga si imagistica potrivita urmatoarei generatii de display-uri de inalta rezolutie.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles