Roland M-200i face parte din seria V-Mixer, ceea ce inseamna o calitate a sunetului, operationalitate si extensibilitate deosebite. Totul intr-o forma compacta.

Noul echipament de la Roland este un mixer cu 24 de intrari analoage, 12 iesiri analoage si doua iesiri stereo digitale (AES/EBU), toate incorporate in unitatea centrala. Cele 24 intrari si 14 iesiri pot fi extinse pana la 64 intrari si 54 iesiri.

Echipamentul este usor de instalat, fiind gata de functionare aproape din clipa in care este scos din cutie.

Cu portul REAC incorporat, dispozitivul poate fi usor extins astfel incat sa includa I/O de la distanta prin simpla adaugare a capului Roland Digital Snake. Extinderea suplimentara se poate face cu orice alt membru al familiei REAC, inclusiv mixerele personale si/sau tehnologia multi-channel de inregistrare si redare.

In interior, Roland M-200i este echipat cu 32 de canale plus Main LR, 8 auxiliare, 4 iesiri matriciale si 8 grupuri DCA.

La exterior, dispozitivul are 17 fadere, butoane dedicate si manete pentru functiile de baza.

Mixerul are 4 procesoare multi-efect si 4 unitati EQ grafice pe 31 de benzi necesare oricarei productii de sunet live profesionale. Alte functii utile includ inregistrarea si redarea WAV folosind memorie USB, control de la distanta prin intermediul unui PC sau MAC si inregistrare DAW.

Datorita aplicatiei dedicate, Roland M-200i poate fi controlat (pe fir sau fara) prin intermediul unui iPad.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles