Roland a anuntat ca lanseaza Rubix, o noua linie de interfete pentru Mac, PC si iPad-uri. Compania a creat Rubix pentru a oferi o combinatie echilibrata de sunet de inalta fidelitate, o forma compacta din metal solid cu o rezistenta pe termen lung si calitate ridicata, precum si o gama de trasaturi profesionale critice pentru producatorii audio.

Linia de interfetele audio Roland Rubix este formata din Rubix22, Rubix24 si Rubix44. Fiecare interfata multi-platforma este dezvoltata sa aiba un zgomot deosebit de redus de la intrare la iesire. Un sunet curat, foarte detaliat, a fost prioritatea producatorului, alaturi de asigurarea unor preamplificatoare de microfon de asemenea cu zgomot jos si suport pentru rezolutii audio de pana la 24-biti/192kHz.

Indicatori cu vizibilitate clara arata prezenta unui semnal bun sau a unui semnal de intrare care se suprapune, chiar si de la distanta. Protectia extinsa si nivelul ridicat de la sol asigura operatiuni curate si silentioase intr-o varietate de medii de lucru.

Roland Rubix22 este un model cu doua intrari si doua iesiri, cu doua preamplificatoare. Atunci cand este cuplat cu un iPad, ofera o solutie de inregistrare cu portabilitate ridicata si performanta crescuta.

Roland Rubix24 aduce doua iesiri extra si un compresor hardware/limitator pentru controlarea surselor cu dinamica ridicata, iar Rubix44 adauga doua preamplificatoare/limitatoare aditionale pentru un total de patru intrari si patru iesiri.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles