Un switcher video multi-format flexibil ce ofera un control total asupra surselor video si a configuratiilor motorului de mixare.

Roland introducere prin V-1200HD un comutator hibrid unic, flexibil, cu un motor pentru broadcast 4:2:2 si motor pentru evenimente live 4:4:4. Pe langa capabilitatile video deosbit puternice, V-1200HD beneficiaza de un mixer audio cu 16 canale incorporat.

In esenta, Roland V-1200HD este un comutator 2 M/E care are un nou motor hibrid 4:2:2 / 4:4:4 ce combina trasaturile unui switcher de productie cu puterea unuia de prezentare. Configuratiile M/E multiple pot fi selectate dintre 1 M/E, 1.5 M/E si 2 M/E pentru a se mula pe nevoile productiei.

Echipamentul include 10 intrari 3G/HD-SDI si 4 intrari HDMI, precum si 6 iesiri 3G/HD-SDI si 2 iesiri HDMI. Intrarile HDMI 3 si 4 si iesirile HDMI suporta rezolutii SD, HD si VESA. Comutarea se poate face folosind controlerul V-1200HDR sau Remote Control Software (RCS) care se poate descarca gratuit.

Controlerul dedicat V-1200HDR ofera operatiuni rapide si exacte. Cele doua monitoare cu touch permit afisarea a diferite GUI-uri pe stanga si pe dreapta. Semnalele video care vin de la conectorii HDMI din spatele panoului pot fi de asemenea afisate.

Intrarile video si mixerul audio cu 16 canale pot fi extinse cu seria XI de carduri video si audio. O interfata intuitiva cu puncte de cross desemnabile de catre utilizator si denumiri pe ecran asigura o flexibilitate maxima pentru broadcast si productii live.

Modulul 2 M/E ofera operatiuni intr-un stil standard 2M/E. Doua key-uri pot fi folosite cu fiecare M/E. Prioritatea unui key poate fi desemnata si schimbata. Nu numai ca este posibila reintroducerea sursei video de la M/E 1 la M/E 2, dar la fel este si reintroducerea inversa de la M/E 2 la M/E 1.

Asta inseamna ca se pot comuta cele doua M/E-uri si se pot pune pe un singur semnal de iesire PGM. Cele doua M/E-uri pot avea si iesiri independente, permitand aplicatii precum transmisiuni simultane ale capturilor in doua limbi diferite.

Modulul 1.5 M/E ofera operatiuni la cea mai inalta performanta, capabil sa foloseasca randuri PGM/PST ca faza finala aditional lui M/E 1. Toate cele 4 key-uri pot fi folosite in M/E 1. Prioritatea fiecarui key poate fi schimbata liber si chiar se pot copia key-uri.

Acest modul permite operatiuni complexe de mixare precum cele de comutare a unei surse video cu 4 compozitii pe o alta sursa video unica.

Exista doua scalari intre motorul 4:2:2 si cel 4:4:4, si tot doua scalari intre HDMI IN 3 si 4 si motorul 4:4:4. Acestea permit comutarea, compozitia de auto-key-uri si semnalul de iesire al matricii.

Semnalele de intrare de la HDMI IN 3 si 4 pot fi setate atat pentru procesare 4:2:2 cat si pentru 4:4:4, ceea ce inseamna ca daca este ales cel din urma, se obtine o imagine mai clara pe computer. Cu scalarile poate fi afisata o singura imagine de-a lungul a doua ecrane.

O varietate larga de efecte video aduc un plus productiilor de studio pentru zona de broadcast. Compozitiile cu prioritate selectabila la liber pot fi obtinute folosind cele 4 key-uri, insa sistemul beneficiaza si de Chroma Key de top, precum si de External Key esential pentru compunerea titlurilor.

Pe langa iesirile PGM si PVW, doua AUX bus pot fi folosite ca iesiri (in modulul 1M/E).

Roland V-1200HD este ideal pentru productiile de studio, dar si pentru alte aplicatii precum productiile live si inregistrarea concertelor, datorita functiilor multi-view si a faptului ca poate controla de la distanta pana la 7 camere asigura productii creative chiar si atunci cand numarul cameramanilor este limitat.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles