Roland V-1SDI este un comutator usor de folosit, compact si portabil care poate potrivi surse audio/video 3G-SDI si HDMI cu rezolutii de pana la 1080p. In plus, ofera caracteristici ca efecte composite profesionale si capabilitati DSK si picture in picture.

Intrarile de la 1 la 3 ale lui V-1SDI Video Switcher suporta rezolutii video 1080p/1080i/720p iar intrarea a 4-a scaller suporta o gama larga de rezolutii video si VESA.

V-1SDI conecteaza si comuta cu usurinta sursele de playback si din camere profesionale 3G-SDI alaturi de sursele HDMI inclusiv de la camere, telefoane inteligente, computere, tablete si playere Blu-ray.

Noul switcher ofera rezultate la calitate de broadcast si flexibilitate crescuta datorita interfetei hardware usor de folosit, completata cu bare T-Fader si butoane luminate pentru o identificare rapida.

Roland V-1SDI are 3 intrari 3G-SDI si 2 intrari HDMI, 2 iesiri 3G-SDI si o iesire HDMI, precum si quad multi-viewer pentru intrari, cu etichetarea surselor si monitorizare audio.

Un mixer audio cu 14 canale este inclus, acesta avand egalizator parametric pe 3 benzi, reverb, pana la 500ms delay pentru sincronizare buze, un compresor/gate pe intrarea microfon si egalizator nivel/multiband pe master mix.

Aplicatia V-1SDI RCS poate fi folosita pentru control de pe Mac si PC. Controlul de la distanta este posibil prin intermediul unei conexiuni RS-232.

Noul comutator este ideal pentru o serie larga de aplicatii, de la prezentari corporate la transmisiuni pe web si acoperirea evenimentelor live indiferent de marimea sau de aplasarea locului in care se desfasoara.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles