Roland VR-4HD este un mixer HD AV all-in-one cu USB 3.0 incorporat pentru web streaming si inregistrare, ideal ca solutie de productie portabila. Ofera control si comutare profesionale la calitate de broadcast, asigurand operatiunui mai rapide si mai exacte decat interfetele bazate pe mouse si tastatura.

Abilitatea de a comuta semnalul video cu o simpla apasare de buton, simultan cu ajustarea nivelelor audio prin impingerea unui fader usureaza semnificativ munca operatorului.

Ecranul multi-view incorporat este de asemenea o interfata touch screen pentru accesarea parametrilor de setare, facand foarte usor procesul de ajustare a setarilor picture-in-picture prin tragerea ferestrei vizate pe ecran.

Noul dispozitiv de la Roland este usor de folosit, avand controlere si fadere audio dedicate hardware, precum si monitor integrat, cu touch screen, pentru preview.

Roland VR-4HD beneficiaza de un comutator video pe 4 canale cu 6 intrari. Suporta HDMI, RGB/component si compozit pana la 1080p. In plus, are incorporat un scaler via CH4.

Mixerul audio digital are 18 canale cu XLR, TRS si mufa RCA impreuna cu audio de la intrarile HDMI, oferind embedding si de-embedding audio cu setari de delay, precum si functii auto de mixing si anularea ecoului.

Roland VR-4HD are o serie de efecte de compozitie, printre care se numara DSK (Downstream Keyer) sau mai sus mentionata picture-in-picture. Mai mult, utilizatorul are la dispozitie un quad-input si monitorizare audio.

Printre trasaturile principale ale echipamentului se mai numara si iesirea audio/video USB 3.0 pentru rezolutii de pana la 1080/30p (necompresat), functia audio de loopback, suportul HDCP, iesirea externa multi-view prin HDMI, conexiunile tally si GPIO.

Nu in ultimul rand, Roland VR-4HD benrficiaza de un software de control ce utilizeaza aplicatia VR-4HD RCS pentru Mac si PC si remote control prin conexiune USB.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles