RTS BP-4000 cu un singur canal si BP-5000 cu doua canale vin cu un nou design. Acestea sunt gata de de functionare din momentul in care sunt conectate, ajutand companiile de inchirieri si televiziunile sa isi imbunatateasca performanta si sa economiseasca bani si timp.

Noile dispozitive sunt create pentru uz profesional, in special pentru nevoile echipelor cu pozitii fixe ale utilizatorilor. Producatorul isi descrie noile produse ca belt pack-uri universale ce se pot conecta la o varietate de formate diferite.RTS BP-4000 si BP-5000 le permite detinatorilor sa acopere distante mari fara a necesita echipament suplimentar, precum repeatere, acesta fiind un motiv in plus pentru care solutia este una economica.

Sistemele de intercomunicatii party-line continua sa isi aiba locul intr-o zona care se dezvolta intensiv pe partea digitala si de IP. Aceste sisteme sunt mai ieftine, sunt mai usor de configurat si de rulat.

Ambele modele de la RTS beneficiaza de un nou design pentru carcasa si sunt ideale pentru configuratii cu locatii fixe ale utilizatorilor. Fiecare unitate include conexiuni XLR cu 4 sau 5 pini ce accepta o varietate de modele de casti, cu microfon fie dinamic integral sau electret.

O trasatura cheie a noilor modele de belt pack-uri este managementul inteligent al alimentarii. Aceasta reduce semnificativ cantitatea de curent necesara pentru alimentare, comparativ cu modelele mai vechi ale RTS. Asta inseamna ca pot fi conectate, intr-o retea in lant, pana la 40 de dispozitive la o singura sursa de alimentare PS-20.

Setarea este ajutata de o trasatura de recunoastere automata ce configureaza dispozitivele pentru formatele de intercom RTS, Audiocom sau Clear-Com. Mai mult, printre alte atribute, dispozitivele au cate un buton upgradat de initiere a conversatiei ce poate fi comutat intre “pornit permanent”, “inchis permanent” si “alternare”, precum si “mic kill” de la distanta, care transmite un semnal ce pune pe mut toate microfoanele belt pack-ului.

Este asteptat ca RTS BP-4000 si BP-5000 sa apara pe piata in luna decembrie. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles