Snell Advanced Media lanseaza versiunea 2.1 a sistemului de editare de tip “browser-based” SAM Go! Acesta a pornit si s-a dezvoltat de la un simplu motor de cautare, in urma cu 5 ani denumindu-se Q2 Browser.

Odata cu lansarea noii versiuni, Go! s-a transformat intr-un program de editare complet, capabil sa taie multiple track-uri audio si sa adauge efecte video.

SAM Go! a fost testat cu toate browserele HTML5 importante, precum Safari, Chrome, Firefox si Explorer si ofera mapping de la sursa la timeline pentru editarea a multiple canale audio cu mixare si efecte de fade independente.

Unul dintre cele mai importante aspecte noi pe care le aduce versiunea 2.1 este, conform lui Damon Hawkins, Product Manager pentru Editare, Colorizare si Finisare in cadrum SAM, este faptul ca acum Go! poate lucra cu orice sistem de stocare COTS (Common Off-the Shelf), inainte fiind dependent de sistemul SQ Server de la SAM.

Dupa editarea primara, continutul poate fi publicat direct pe retelele de social media din timeline-ul Go! sau programul poate fi trimis in editorul de inalta performanta SAM Rio pentru finisari sofisticate.

Cu Go! utilizatorii pot urmari inregistrari live si pot vedea fisierele video pe masura ce sunt ingestate. SAM Media Transformer poate fi folosit pentru a reda fundalul in timpul editarii. In plus, Go! alimenteaza plug-in-ul SAM pentru Adobe Premiere Pro in cazul celor care prefera GUI NLE.

Nu in ultimul rand, versiunea 2.1 are un API automatizat (Application Programming Interface) prin intermediul caruia utilizatorul poate scrie script-uri in limbajul de programare Python. Acest lucru duce la un workflow ce ii permite lui Go! sa initieze efecte ce vor fi realizate in Rio, prin urmare extinzand semnificativ capabilitatile acestui sistem de editare browser-based.

Damon Hawkins explica: “Asta inseamna ca poti folosi un set elaborat de unelte din Rio prin Go! Imaginati-va cum ar fi sa puteti face toate acestea de pe un laptop, in drum catre studio”.

Versiunea 2.1 a programului de editare SAM Go! va face parte din pachetul de lansari pregatite de producator pentru IBC 2017 care se va desfasura in luna septembrie la Amsterdam.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles