SAM aduce o serie de produse noi dedicate in special monitorizarii si facilizarii fluxului de lucru in zona 4K, IP si HDR.

Dupa cum era de asteptat, NAB Show 2016 a adus o serie de noutati si anunturi inclusiv la standul Snell Advanced Media (compania rezultata in urma fuzionarii dintre Quantel si Snell).

Bazandu-se pe experienta bogata si combinata a celor doi producatori, SAM introduce noi solutii si tehnologii care pun baza urmatoarei generatii in ceea ce priveste fluxul de lucru in broadcast, sustinand in acelasi timp arhitectura existenta si extinderea catre noi formate.

Una dintre noile solutii este IP-Edge. Printre produsele pe care se poate implementa se numara rutere, comutatoare, procesatoare de IQ modular, servere si sisteme de playout. O lansare majora in aceasta zona este solutia de procesare IQ-Edge, creata pentru interoperabilitatea procesarii media in medii IP.

Solutiile CiaB – ICE, ICE IP si ICE SDC – cuplate cu Morpheus, Momentum si xFile de la SAM paveaza drumul catre viitor. Mai exact, ICE SDC ofera toate functionalitatile lui ICE plus beneficiile aditionale prin permiterea migrarii catre IP si cloud.

Ca raspuns la cererea in crestere a pietei pentru o durata ajustabila a continutului, SAM introduce Alchemist Kronos care aduce calitatea de neegalat a lui Alchemist in aplicatia de modificare a duratei.

Comutatorul Kahuna este un produs de top dedicat productiilor live si are o serie de avantaje clare, competitive si demonstrate fata de alte switchere. Datorita mostenirii Quantel Rio, compania are experienta si know-how-ul in ceea ce priveste zona HDR si o gama larga de culoare.

Alaturi de nou lansatul comutator Kula, SAM ofera capabilitati fara precedent la un pret imbatabil.

Printre alte produse noi prezentate la NAB se numara:

  • Editare la distanta Go! remote editing – solutie de editare OTT;
  • Rio 4K/8K– HFR, HDR, BT.2020, finisare la cele mai inalte standarde;
  • Alchemist XF – conversie la standarde 4K & HDR;
  • Quasar XF – conversie up/down 4K & HDR;
  • Kula 1/2 M/E SD/HD/4K si mixt – pentru productie multiformat;
  • S800 & Vega & Pyxis 4K – sustinere pentru router SDI.

Esti interesat de produsele Snell Advanced Media. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles