Routerele compacte Vega ofera routing asimetric pentru intrari si iesiri cu 96 sau 192 de porturi configurabile.

Vega, lansat de catre Snell Advanced Media la NAB Show 2016, este atat de flexibil incat permite orice varianta, chiar si cea cu o singura intrare si 191 de iesiri (sau invers), in orice combinatie de video si audio, coaxial sau fibra.

SAM Vega ofera exact acel tip de flexibilitate necesar in zona de broadcast si inchirieri, precum si pentru sisteme aeriene si OB-Van-uri, astfel incat sa indeplineasca nevoile actuale si pe cele viitoare fara a fi necesare inlocuiri sau reconfigurari majore de infrastructura.

Snell Advanced Media Vega ocupa 7 unitati de rack.

Pentru aplicatii de monotorizare si distributie, capacitatile complet asimetrice de routing ale Vega minimizeaza pierderile la nivel de porturi I/O, salvand pana la 50% din spati si costuri comparat cu sistemele conventionale.

Controlul se face prin intermediul unui GUI de tip plug-and-play, completat de panouri de control hardware si de sisteme de control externe.

Cu Vega, coaxialele si fibrele sunt conectate fara a fi necesare convertoare media externe. Toate semnalele de intrare sunt configurabile independent pentru coaxiale sau fibra, folosind modulele de “plugin” SFP potrivite.

Esti interesat de produsele Snell Advanced Media. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Ai intrebari despre acest produs?Scrie-ne!
+ +