Una dintre cele mai populare lavaliere din lume este indiscutabil Sanken COS-11D. Sunet extraordinar intr-o lavaliera ultra-minuaturala de ultima generatie, cu un design revolutionar vertical al diafragmei.

Sanken COS-11D depaseste interferentele frecventelor radio de la transmitatoarele digitale, calitate importanta in sistemul actual de transmisii, predominant wireless.

De multe ori, in asemenea cazuri, apar noi provocari in zona de protectie a emisiei, deoarece nivelurile de zgomot cresc iar raportul S/N este deteriorat de catre interferentele transmitatoarelor digitale.

Lavaliere Sanken COS-11DSanken a creat COS-11D special pentru a face fata cazurilor in care interferentele reprezinta o problema, oferind un sunet impecabil care indeplineste standardele audio high definition.

COS-11D beneficiaza de conexiune TA5 care poate fi folosita cu transmitatori compatibili.

In plus, lavalierele Sanken COS-11D sunt rezistente la apa si la umiditate crescuta si au o durabilitate apreciabila in timp. Profilul miniatural al acestora le transforma in solutia ideala pentru teatru, inregistrari video, film si aplicatii de broadcast.

Seria COS-11D este disponibila in 4 culori: negru, gri, bej si alb.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles