Sennheiser Digital 6000 este cea mai noua gama de microfoane profesionale wireless a companiei iar acum este disponibila pentru livrari.

Pornind de la trasaturile seriei Digital 9000, noua familie ofera o performanta RF wireless si audio impecabila. Sistemul indeplineste necesitatile unei solutii wireless flexibile, cu doua canale, ce permite folosirea accesoriilor si a infrastructurii existente.

Creata pentru productii live pretentioase, Digital 6000 mai rezolva si problema reducerii spectrului UHF: inginerii Sennheiser au eliminat intermodulatia, impreuna cu restrictiile acesteia legate de alocarea canalelor, ceea ce va permite mai multor microfoane sa functioneze intr-un spectru redus.

Microfoanele pot fi operate intr-o grila echidistanta cu o spatiere minima de 600kHz pentru canal.

Nu este de neglijat cat de exigent poate fi designul unui microfon wireless de incredere. Sistemul formeaza legatura critica dintre artist si spectator, prin urmare sunetul trebuie livrat fara intreruperi sau distorsii sau orice alte probleme de genul.

Seria Sennheiser Digital 6000 este punctul culminant al doi ani de dezvoltari. Aceasta cuprinde un receptor cu doua canale disponibil in doua versiuni diferite, un bodypack si un transmitator ce se tine in mana, precum si o unitate de alimentare de 19″ pentru montare in rack.

Latimea de banda a receptorului pentru comutare de 244 MHz (de la 470 la 714 MHz) este acoperita de trei versiuni de transmitator (470 – 558 MHz, 550 – 638 MHz si 630 – 718 MHz). Pana la 8 receptoare pot fi conectate intr-o retea de tip “daisy” fara a fi necesar un splitter de antena aditional. Sistemul multi-channel va functiona cu o singura pereche de antene. Latenta sistemului este de 3 milisecunde.

Digital 6000 este compatibil cu Digital 9000 in modulul long-range si cu receptorul de camera EK 6042 digital/analog.

Pentru a face fata unui mediu competitiv si la standarde ridicare, Sennheiser Digital 6000 beneficiaza de “true bit diversity”. Aceasta este o tehnica ce asigura o calitate a receptiei mult mai buna decat alte tehnici de diversificare, combinand continutul informational ale ambelor cai de receptie pentru un semnal optim.

Un indicator pentru calitatea legaturii, aflat pe receptor, il informeaza pe inginerul de sunet in legatura cu orice posibila problema.

Daca, intr-un mediu cu RF dificil, semnalul este corupt temporar la nivelul la care sistemul de corectare a erorilor de transmisiune nu mai este capabil sa il repare, porneste sistemul “intelligent error concealment”. Acesta implica un set de algoritmi inteligenti de invatare pentru a inlocui portiunea corupta, permitandu-i dispozitivului sa transmita in continuare impecabil acolo unde alte sisteme digitale rateaza.

Pentru securitatea datelor (lucru deosebit de important pentru conferinte si utilizare corporatista), Sennheiser Digital 6000 beneficiaza de encriptare AES 256, transmitatorii suportand de asemenea encriptarea proprie sistemului Digital 9000.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles