Sennheiser a anuntat doua noi game de microfoane wireless cu ocazia NAMM Show din California. Sennheiser XS Wireless 1 si Sennheiser XS Wireless 2 sunt dedicate in mod special (dar nu exclusiv) muzicienilor care sunt la inceput si care nu doresc sa se complice cu fire si cabluri.

Sennheiser produce microfoane care sunt folosite pe scara larga atat pe segmentul de broadcast precum si in zona de spectacole live, iar acestea se suprapun din ce in ce mai des in prezent. Noile formatii si artisti care apar in concerte live transmise sunt cei vizati pentru Sennheiser XS Wireless 1 si XS Wireless 2.

Gama Sennheiser XSW 1 va fi lansat curand pe piata, imediat dupa NAMM Show, oferind nu mai putin de 6 microfoane radio. Create atat pentru prezentari cat si pentru muzica, linia beneficiaza de management automat al frecventei, sincronizare cu o singura atingere si o interfata pentru utilizatori bazata pe iconite.

Noua linie include doua pachete XS Wireless 1 Vocal, acestea bazandu-se pe capsulele cardioide 825 si 835. Setul XS Wireless 1 Headmic include microfonul cu boom ME 3-II, creat atat pentru cantareti cat si pentru prezentatorii care au nevoie sa aiba mainile libere.

Tot pentru prezentari este ideala lavaliera, cu un ME 2-2 de mic dimensiuni care se prinde cu clip.

Seria Sennheiser XS Wireless 2 a fost prezentat la NAMM iar livrarile incep in aprilie. Are trasaturi asemanatoare cu XSW 1, insa ofera o flexibilitate si un control extinse. Cu 12 canale setabile pentru opt plaje de frecvente.

Noua gama aduce o diversitate de apreciat, incluzand doua pachete vocale, beneficiind fie de capsulele dinamice 835 fie de condensatorul super cardioid 865, de un set headmic si o lavaliera. Sistemele pot si extinse in functie de nevoi si de aplicatia pentru care este folosit.

Interesat de produsele Sennheiser? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles