Noul monitor de camera SmallHD 502 Bright ofera o vizibilitate excelenta chiar si in plin soare pe un monitor cu o diagonala de 5 inci.

“Acest monitor este atat de luminos incat atunci cand filmezi sau fotografiezi in aer liber ochii nu au nevoie de timp pentru ajustare atunci cand trec de la subiectul din fata la ecran” a declarat Mike Ashman, marketing manager al SmallHD. Echipa de ingineri a companiei a reusit sa obtina un nivel deosebit de ridicat al luminozitatii cu un consum de numai 9 watti si fara a desatura culoarea.

Datorita celui mai recent software, versiunea OS3, noul 502 Bright ofera monitorizare waveform pentru compunerea unei imagini. Insa pentru cei ce nu apreciaza tehnica de suprapunere a culorilor false, monitorul ofera monitorizare locala ce indica nivelul de expunere a unei zone izolate in imagine.

SmallHD 502 Bright beneficiaza de 100% din gama de culoare Rec. 709 pentru monitorul de 16cm lungime pe 8.6cm latime. Cu intrari si iesiri atat HDMI cat si SDI, operatorul poate converti rapid intre cele doua formate video. In plus, monitorul are functie de Color Probe ce ii permite utilizatorului sa calibreze culoarea fara un computer.

Creat pentru a face fata unei utilizari intense pe perioade lungi de timp, asa cum se intampla pe segmentul profesional, 502 Bright are o rama de aluminiu precum si protectie pentru ecran datorita tehnologiei Gorilla Glass.

Avand numai 270g, 502 Bright cantareste aproape la jumatate fata de 702 Bright, deloc de neglijat tinand cont ca in configuratiile de gimbal fiecare gram in minus conteaza.

Esti interesat de produsele SmallHD? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cele mai bune preturi.

No more articles