SmallHD continua seria de lansari din ultima perioada cu doua noi modele de 5 inci si, respectiv, 7 inci HD UltraBright ce functioneaza pe baza de alimentare LEMO: SmallHD 503 cu un display de pana la 2200 niti si SmallHD 703 cu o luminozitate de 2500 niti.

Ambele monitoare beneficiaza de ecrane IPS LCD (cu Gorilla Glass) de 10 biti, cu o rezolutie de 1920×1080 si ambele ofera preview HDR, permitandu-le utilizatorilor sa optimizeze afisajul pentru ajustari mai exacte ale expunerii de pe platou.

La fel, atata SmallHD 503 cat si 703 au intrari si iesiri SDI si HDMI cu posibilitatea de cross conversie incorporata. O functie dual view permite afisarea, unul laga altul, a doua semnale de intrare SDI sau a unuia SDI si a unuia HDMI.

Compania tine sa sublinieze ca aceasta functie de dual view va fi un avantaj pentru aranjamentele de camera A/B sau vizualizarile inregistrarilor LOG si DeLOG pe platourile de filmare.

Noile modele de monitoare au integrat cate o intrare LEMO 12V cu doi pini, pentru alimentarea dispozitivelor, precum si solutii de montare pentru baterii Gold-mount/ V-mount Anton Bauer si placi duale pentru baterii de tip Sony L-Series.

In afara de diagonala ecranului si luminozitate, diferenta majora dintre SmallHD 503 si 703 este faptul ca cel din urma are si iesire LEMO.

La fel ca restul seriei de monitoare on camera SmallHD, noile modele UltraBright beneficiaza de suport pentru 3D LUT, waveform HD, assist pentru focalizare si expunere, precum si PageBuilder OS pentru o personalizare ridicata a menului.

SmallHD 503 si 703 sunt disponibile pentru precomada, urmand sa inceapa livrarile candva in decursul lunii martie.

Alte doua modele lansate de curand sunt SmallHD 702 OLED si SmallHD 1703-P3.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles