SmallHD a anuntat noile monitoare din seriile 700 si 1700: modelul SmallHD 702 OLED si SmallHD 1703-P3.

Modelul de dimensiuni mai mici, SmallHD 702 OLED, are o gama larga de culoare si beneficiaza de setari ceva mai sofisticate decat popularul model 702 Bright. Are un ecran OLED de 7.7inci cu Gorilla Glass si foloseste aceeasi interfata Pagebuilder OS ca restul monitoarelor SmallHD.

Cu o rezolutie de 1280×800, SmallHD 702 OLED este o optiune buna atat ca monitor on camera cat si ca monitor pentru regizor/client. Dispozitivul are o intrare SDI si una HDMI, precum si o iesire SDI si una HDMI. Astfel, pentru semnalul SDI/HDMI se poate folosi cross-conversia.

Monitorul functioneaza pe baza de baterii in stil Canon LP-E6 sau stil Sony L.

Fiecare SmallHD 702 OLED este pre-calibrat de catre companie. Utilizatorul isi poate instala propria calibrare 3D LUT cu solutii avansate de management al culorii precum cele de la Light Illusion, LightSpace CMS sau CalMAN de la SpectraCal. Poate fi incarcat orice 3D LUT prin intermediul cardului SD, folosind ColorFlow 3D LUT de la SmallHD.

Modelul mai mare, SmallHD 1703-P3 cu ecran de 17inci, are o procesare color pe 10biti ce ofera peste un miliard de culori. Acopera plaja de culoare DCI-P3 in proportie de 100%, beneficiind de un raport de contrast de 1500:1 si de un un unghi de vizualizare de 179°.

Cum monitorul este gandit pentru studiourile de colorizare cinematografica, va fi o solutie buna, la costuri reduse, pentru DIT-urile de pe platourile de filmare si pentru editarea materialelor in timpul procesului de post productie.

SmallHD 1703-P3 are un display IPS LCD cu rezolutie de 1920×1080, cu o luminozitate de 450niti, sub cea a monitorului 1703 HDR, de 1100niti.

Fiecare 1703-P3 vine cu pre-calibrare pentru masterizare DCI-P3, acoperind 100% plaja de culoare DCI-P3 cu o medie de 0.5 pentru Delta E. Utilizatorii isi pot instala propria calibrare 3D LUT, ca si in cazul modelului 702 OLED.

Monitorul dispune de o intrare HDMI si doua SDI, precum si de o iesire HDMI si doua SDI. Sistemul de operare permite folosirea de ustensile precum waveform HD, vectorscop, culori false, focus peaking si doua seturi de zebre simultan.

O functie dubla de vizualizare le permite utilizatorilor sa monitorizeze doua intrari in acelasi timp cu o afisare side-by-side.

Carcasa este facuta din aluminiu si a fost creata sa faca fata cerintelor din segmentul profesional de productie. In plus, are multiple gauri cu filet de 1/4inci si 3/8inci pentru montare, precum si cu montare VESA si sistem RapidRail de montare a accesoriilor.

SmallHD 1703-P3 poate alimenta accesorii wireless precum cele de la Teradek, datorita sistemului auxiliar de alimentare LEMO cu doi pini. Pentru operatiuni wireless, monitorul poate fi alimentat la randul sau cu baterii V-mount si Gold-mount.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles