La ESD 2016 Solid State Logic a prezentat noua versiune a controlerului profesional DAW, hub pentru monitorizare de studio si interfata audio, denumit SSL Nucleus2.

De la lansarea initiala din 2010, Nucleus a fost recunoscut ca un echipament ideal pentru producatorii profesionisti care au nevoie de un control multi-DAW, preamplificatoare de microfon pentru consola SSL, intrari/iesiri DAW si monitorizare de studio.

Era momentul ca Solid State Logic sa aduca imbunatatiri si sa adauge noi trasaturi, mai ales tinand cont de feedback-ul utilizatorilor de Nucleus. Astfel, SSL Nucleus2 ridica standardele si asteptarile la un nou nivel.

Una dintre cele mai importante noi optiuni este o intrare Talkback cu amplificare ajustabila catre iesirea dedicata castilor. Un buton “TALK” pentru comunicare a fost adaugat aproape de butoanele de control pentru transport iar circuitul de comunicare verbala poate declansa, daca asta se doreste, un DIM comutabil de -20dB in iesirile monitorului.

O alta cerere des intalnita pe care SSL Nucleus2 o rezolva este adaugarea unui al doilea set de iesiri pentru difuzoare.

Placa de sunet USB din Nucleus a fost inlocuit cu o noua interfata audio SSL Dante Network I/O. Intr-un studio in care conectivitatea directa catre un computer DAW este necesara, Dante este o alternativa simpla pe un “singur cablu Ethernet” in comparatie cu alte solutii precum Thunderbolt sau USB, cu latenta de numai 4ms atunci cand este folosit cu software-ul din dotare Dante Virtual Soundcard.

Intr-un spatiu mai larg, Dante este o tehnologie de retea audio over IP de ultima generatie care faciliteaza o distribuire cu o latenta audio redusa intre mai multe computere. Dante le permite utilizatorilor sa combine dispozitive audio provenite de la o gama larga de producatori.

Pentru a suporta mediul de retea, SSL Nucleus2 beneficiaza de un comutator de retea incorporat, cu doua porturi Ethernet. Un port este dedicat conexiunii la computer iar celalat pentru a adauga alte dispozitive Dante in configuratie.

In plus, un semnal de raspuns (talkback) poate fi comutat catre canalul 2 al interfetei  Dante pentru comunicare controlata de la distanta catre alte camere aflate in retea.

SSL Nucleus2 va fi disponibil incepand cu noiembrie 2016.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles