Noile solutii T&M beneficiaza de o combinatie de generator de test, analizor de semnal si optiuni pentru monitorizare.

Compania a facut de curand o demonstratie a capacitatilor noi sale game de solutii T&M (pentru teste si masuratori) de mana si de montare in rack. Printre cele mai interesante echipamente s-au dovedit a fi solutiile de mana T&M Sx si optiunile de software Sx precum analizorul de stream SDI, formate 3G-SDI si altele, toate disponibile individual sau in pachet integrat.

In plus, PHABRIX a oferit o previzualizare pentru seria T&M de montare in rack Rx cu lansarea software-ului V9.04 ca upgrade gratuit. Rx2000 este varful de gama al acestei serii.

Printre noile trasaturi ale seriei Rx se numara detectarea liniilor auxiliare, inbunatatiri ale setarilor audio, filtre noi pentru logging si analiza varfuriler reale adaugate instrumentului de masurare a intensitatii sunetului, standard pe toate modelele Rx.

Combinatia de instrumente atat video cat si audio intr-un singur produs ofera un exceptional raport calitate/pret.

Primul set din lume de instrumente pentru analizarea in timp real al layerelor fizice 12G-SDI cu masuratori conforme cu SMPTE, Qx UHDTV 4K/8K ofera testare comprehensiva atat pentru infrastructurile UHDTV1 cat si pentru cele UHDTV2.

Noul instrument PHABRIX Qx lansat la NAB Show 2016, cu setul de aplicatii hibride pentru UHDTV/4k si UHDTV/8k cu analiza IP a reprezentat un succes pentru companie.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles