Sony BRC-H800 este o camera cu operare de la distanta ce capteaza imagini la calitate de broadcast Full HD cu PTZ (pan/tilt/zoom) silentios si o sensibilitate excelenta la lumina redusa.

Mai exact, noua camera de la Sony combina o imagine fara compromisuri cu o functionare lina si silentioasa si cu flexibilitatea oferita de conexiunile 3G-SDI si HDMI.

Creata pentru operatiuni fara manevrare directa de catre cameraman, aceasta camera robotica este compacta si puternica, fiind ideala pentru a capta imagini din unghiuri cu accesibilitate redusa, in locuri cu prea putin spatiu sau in situatii care necesita discretie.

Sony BRC-H800 se potriveste la fel de bine in regiile de televiziune si in studiouri cu filmare remote precum si pe stadioane sau in sali de conferinta, sali de judecata, teatre etc. In plus, este potrivita in mod deosebit pentru setari multi camera, sub controlul unui singur operator.

Senzorul de imagine Exmor R CMOS de 1 inch capteaza continut Full HD clar, cu zgomot redus, la 60p, cu o sensibilitate deosebita cand vine vorba de filmari in medii cu lumina redusa. Senzorul de mari dimensiuni permite si crearea de efecte “bokeh” cu o adancime a campului superficiala pentru a se potrivi oricarei viziuni artistice.

Operatiunile rapide si silentioase ale PTZ-ului, cu un zoom optic de 12x, permite filmarea de scene cu un unghi larg si close-up-uri stranse. Zoom-ul Clear Image de 24x(HD) extinde gama posibila de cadre, fara pierderi vizibile la nivel de rezolutie.

Printre trasaturile ce fac Sony BRC-H800 o camera ideala pentru zona de broadcast se numara cele doua lumini tally pentru filmari in direct, in timp ce flexibilitatea operationala este sporita datorita optiunilor de montare pe tavan, pe masa sau pe trepied.

In plus, este disponibila o gama larga in ceea ce priveste interfetele video si posibilitatile de control de la distanta (precum si suport pentru PoE+ and genlock) pentru o integrare perfecta in orice mediu de broadcast, AV profesional sau corporate.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles