Sony pune la dispozitie o noua solutie accesibila de tip entry level pentru productiile 4K si HDR atat de studio cat si live. Noua Sony HXC-FB80 este o camera portabila, cu o platforma ce are la baza 3G-SDI si cu capabilitati 1080/59.94p.

Sistemul se potriveste perfect intr-o gama generoasa de aplicatii comerciale in care profesionistii au nevoie de un flux HD de inalta calitate cu posibilitati de upgrade la 4K si HDR. Sony HXC-FB80 a debutat in cadrul NAB NY si va fi disponibila pentru livrare incepand cu ianuarie 2018.

HXC-FB80 extinde linia de echipamente profesionale Sony HXC si este bine de stiut ca impartaseste multe dintre trasaturi cu actuala Sony HXC-FB75.

Noua camera are un senzor de tip CMOS Exmor de 2/3 inci si ofera operatiuni progresive pe 59.94Hz la 1080×1920 intre corpul camerei si CCU folosind platforma 3G. De asemenea, Sony HXC-FB80 este capabila de filmari 23.98PsF pentru productii ce au nevoie de un look cinematografic, precum interviuri si emisiuni de divertisment. In plus, noua camera poate filma si 25PsF sau 29.97PsF.

Unitatea de control (CCU) a camerei, HXCU-FB80, poate face up-scale pentru continutul HD la UHD (3840×2160) si asigura o iesire 12G-SDI pe langa un quad-link 3G-SDI. Suportul HD-HDR pentru HLG (Hybrid Log-Gamma) va fi disponibil incepand cu vara lui 2018 prin intermediul unui upgrade de firmware gratuit oferit de Sony.

Filtrul ND al camerei poate fi controlat de la distanta prin intermediul unui nou motor cu servo incorporat, asta in plus fata de filtrul CC electric.

Distanta potentiala intre camera si CCU este extinsa cu pana la 600m, pastrand in acelasi timp extensia de 10km pe un singur cablu pe fibra cu sursa de alimentare locala. Impreuna cu HXC-P70H, lungimea cablului poate fi extinsa pana la 1000m cu alimentarea asigurata de CCU.

Sistemul Sony HXC-FB80 poate fi controlat nu numai prin operatiunile de pe panoul frontal al CCU, ci si prin PC-RCP (HZC-RCP5) si sistemul MSU (Master Setup Unit) pentru aplicatii multi-camera, ce asigura capabilitatile de scalare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles