Sony MCX-500 este un comutator pentru productii flexibil si deosebit de usor de folosit, la un excelent raport calitate/pret.

Noul switcher face astfel incat un singur operator sau o echipa restransa sa produca un eveniment live la calitate de broadcast. Are multiple intrari video, care includ 3G-SDI, HDMI, video composite plus DSK dedicat, ceea ce inseamna ca se pot combina si potrivi pentru fiecare productie in parte, in functie de nevoi.

Evenimentele live se bazeaza din ce in ce mai mult pe proiectii video pentru a atrage clienti. Sony MCX-500 este ideal pentru o gama larga de aplicatii live si inregistrate, de la concerte la nunti, seminarii educationale si prezentari corporative.

Comutatorul acopera evenimente la care este nevoie de o simpla mixare a multiple intrari video, programe pentru distribuire pe mai multe ecrane, precum si tot ceea ce necesita streaming live, fie prin intermediul unui PC/Mac sau direct de pe MCX-500 folosind Ustream cu un router.

Indiferent ce gen este evenimentul, este simplu sa ii oferi imediat clientului o inregistrare datorita unui slot incorporat pentru carduri SD. Nu este necesar un recorder extern si nici nu se pierde timp cu editarea unui colaj post-eveniment.

Mai exact, printre altele, MCX-500 face comutarea intre mai multe camere cu o gama larga de tranzitii la calitate de broadcast, permite introducerea unui al doilea feed cu picture-in-picture, poate pune un prezentator in fata unei imagini live sau inregistrate folosind tehnologia Sony chroma key standard pentru zona de broadcast.

Cu 8 intrari video, plus un canal dedicat DSK (rezultand un total de 9 canale) pentru grafica on-screen si un mixer audio cu 5 canale, MCX-500 ofera tot ceea ce este necesar pentru un rezultat impecabil.

Sony MCX-500Pentru a minimiza nivelul de munca, dispozitivul ofera integrare fara probleme cu o serie de camcordere, precum HXR-NX5R. Controlerul de la distanta RM-30BP permite controlul tuturor trasaturilor cheie ale camcorderelor compatibile. In plus, permite trimiterea de semnale tally catre camerele conectate, astfel incat operatorii sa stie cand este in direct fiecare camera.

Sony MCX-500 permite ca un singur cameraman sa se ocupe de un eveniment profesional live, monitorizarea multi-view punand toate sursele pe un singur display. In acelasi timp, ii permite operatorului sa isi pastreze privirea la actiune, toate functiile principale fiind accesibile prin butoane fizice.

Functii mai avansate pot fi setate exact pe specificatiile fluxului de lucru si pot fi afisate pe un control cu LCD touch-screen cu butoane ICON personalizabile.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles