A doua generatie Sony BVM-X300 promite o flexibilitate crescuta si mai multe optiuni pentru productiile HDR si 4K.

Incepand din luna octombrie 2016, noua versiune a monitoarelor master OLED de 30 inci de la Sony vor beneficia de versiunea de firmware updatata, un nou hardware cu o intrare HDMI pentru conectare usoara la camere sau playere Blu-ray si o a doua intrare 4K 3G/HD-SDI pentru integrare mai usoara a sistemului.

Versiunea updatata de firmware, V2, ofera noi functionalitati pentru redare pentru productiile HDR, inclusiv setari Hybrid Log Gamma HDR EOTF pentru noul standard ITU-R BT.2100 si un nou EOTF denumit S-Log 3 (Live HDR) ce suporta mai usor controlul de camera pentru productii live.

In plus, BVM-X300 aduce noi module one-touch de contrast relativ (1/2, 1/3 and 1/4), permitand afisarea imaginilor HDR cu varfuri mai inalte de luminanta. Nu in ultimul rand, aceasta versiune a monitorului permite acces mai rapid la pagina de meniu pentru presetarile utilizatorului, EOTF, color space si asa mai departe.

Printre performantele versiunii originala a monitorului profesional Sony BVM-X300 se numara o reproducere a culorilor de neegalat, raspuns rapid al pixelilor si printre cele mai largi unghiuri de vizualizare din industrie.

Sony BVM-X300 accepta modulul de High Dynamic Range si o gama larga de culori, precum si un negru profund, conformandu-se DCI-P3 si majoritatii standardelor ITU-R BT.2020. Mai mult, suporta S-GAMUT3.cine si S-GAMUT3.

Panoul OLED de la Sony este unic si beneficiaza de pixeli 4K (4096×2160), putand afisa diferite formate, precum deja mentionatul 4K, dar si 2K, UHD si HD la diverse numere de cadre.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles