Sunt o gramada de motive pentru a alege Sony PWS-4500, o combinatie de server AV 4K multi-port si unitate de stocare. Descopera de ce noul echipament de la Sony este o solutie versatila si puternica pentru inregistrare si playout, redare in super slo-mo si pentru operatiuni HD de studio.

XAVC – alegerea eficienta

Sony PWS-4500 inregistreaza continut la calitate 4K HDR sau HD folosind codecul XAVC, livrand o calitate deosebit de buna a imaginii cu fisiere de dimensiuni mai mici. In fluxurile de lucru 4K, serverul genereaza un singur fisier 4K XAVC MXF ce este manevrat cu usurinta de catre sistemele actuale de editare non-liniara.

Iar pentru flexibilitate suplimentara in productia de continut HD, sunt disponibile si optiuni de encodare Avid DNxHD si Apple ProRes.

Inregistreaza pana la 4 canale 4K sau 8 canale HD

Poti configura dispozitivul Sony PWS-4500 pentru a indeplini cerintele oricarei productii live. In format standard, serverul poate inregistra 4 canale HD. Adaugand extensii optionale, echipamentul poate capta pana 4 canale 4K Ultra HD simultan, sau pana la 8 canale full HD.

Replay super slo-mo

O solutie foarte buna pentru productiile sport transmise in direct, Sony PWS-4500 suporta toate standardele High Frame Rate, de la 3x pana la noile viteze 8x si 4K 2x. Prin urmare, acum poti inregistra feed-uri HFR live din camera, pentru replay imediat in miscare slow motion ireprosabila.

Transmitere eficienta a fisierelor pentru un flux de lucru mai rapid

Pasajele inregistrare cu Sony PWS-4500 pot fi transmise catre pana la 10 servere conectate pe o retea de peste 10 GbE folosind noua Share Play. De exemplu, operatorul unui server PWS-4500 poate vedea direct clipurile unui alt server din retea, avand posibilitatea sa dea playback sau sa faca output pentru oricare dintre clipuri, direct de pe serverul lor local.

Arhivare rapida si flexibila

Adauga PWS-100MG1 Media Gateway pentru a crea un flux de lucru dedicat arhivarii fisierelor inregistrate pe Sony PWS-4500 la reteaua de stocare, media detasabila precum USB HDD sau Sony ODA (Optical Disc Archive). Doua stream-uri 4K pot primi back up pe o retea de peste 10GbE in timp real.

In plus, exista optiunea de a face transcodare de la si in multiple formate precum XAVC HD MXF, XDCAM MPEG sau Avid DNxHD in timp ce se face arhivarea si recuperarea fisierelor.

Pregatit pentru IP Live

IP Live se integreaza perfect cu infrastructura productiilor actuale bazate pe SDI, transmitand semnalele video 4K, audio si de referinta, precum si datele de control, cu o latenta scazuta pe un singur cablu de retea.

Adaugand o interfata optionala de media in retea, Sony PWS-4500 poate fi integra fara cusur in mediul de productie live pe IP, ceea ce permite optiuni noi de workflow plus reducerea semnificativa a costurilor operationale.

Rapid, sigur si de incredere

Sony PWS-4500 este dezvoltat sa faca fata chiar si celor mai severe conditii din mediile de productie live. Serverul foloseste o memorie flash NAND nevolatila. O capacitate de stocare generoasa de 2TB este usor extensibila pe un maxim de 8TB pentru pana la 24 de ore de inregistrare non-stop in 4K, sau 110 ore in HD.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles