Producatorul lanseaza o noua gama de unitati SSD: Sony SL-E. Drivere externe de inalta capacitate care sunt indeajuns de mici ca sa poata fi transportate in buzunar insa destul de puternice pentru un transfer de date foarte rapid si de incredere.

Noile SSD-uri sunt mai mici decat un card de credit, o greutate de doar 50g, si au disponibile capacitati de pana la 960GB. Mai exact, gama ofera capacitati de 240GB, 480GB si 960GB.

Gama Sony SL-E asigura SSD-uri cu porturi USB tip C reversibile, pentru compatibilitate cu dispozitivele mobile, precum si un USB standard tip A. Disponibilitatea a doua porturi inseamna ca driverele pot fi folosite cu o gama larga de dispozitive, inclusiv Mac-uri si PC-uri cu Windows, precum si cu telefoane mobile si tablete pe Android.

Interfata USB 3.1 Generatia 2 (SuperSpeed USB 10Gbps) ofera conexiuni rapide si capacitate ridicata, iar pentru cei ce doresc sa le foloseasca la foloseasca pentru fotografie reprezinta o extensie foarte buna pentru camere precum Sony α7 III. Vitezele de transfer sunt de pana la 540MB/s pentru citire si de pana la 520MB/s pentru scriere, fiind o solutie ideala pentru editare video si backup de continut pe teren.

Seria SL-E foloseste flash memory, ceea ce inseamna ca nu sunt parti mici care sa se miste in interiorul carcasei, astfel incat creste capabilitatea antisoc si scad sansele unei probleme mecanice care sa duca la pierderea datelor. In plus, fiecare unitate contine un software ENC DataVault Lite, pentru o securitate sporita a fisierelor. ENC DataVault Lite permite crearea de partitii protejate prin parola, folosind o encriptare AES pe 256 biti. Odata activata, parola este ceruta de fiecare data cand sunt accesate fisierele encriptate. Compatibilitatea multi-platforma inseamna ca utilizatorul poate cere blocarea pe Mac atunci cand fisierele sunt deschise de pe Windows si invers.

Toate cele trei modele Sony SL-E sunt disponibile din mai 2018. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cel mai bun pret.

No more articles